KLISAB 2020

U ljetnoj kolekciji domaćeg modnog dvojca dominira uzorak koji ili obožavate ili mrzite

  • Autor: E. K.
  • Zadnja izmjena 29.06.2020 13:30
  • Objavljeno 29.06.2020 u 13:30
tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Petra Mrša

Klisab, sve traženiji hrvatski brend nove generacije, predstavio je svoju kampanju za novu ljetnu kolekciju

Serija fotografija snimljena je na obroncima Parka prirode Žumberak, a domaći je modni dvojac u sastavu Tomislav Kliškinić i Marko Šabarić u svojoj kolekciji nastavio razvijati kontinuitet estetike brenda kojeg obilježava klasika i minimalizam, no tako preinačeni da čine suvremena dizajnerska rješenja.

  • +5
  • +2

Nova ljetna kolekcija Klisaba

Izvor: Promo fotografije / Autor: Petra Mrša

U najnovijoj kolekciji prevladava tie dye uzorak, jedan od najpoželjnijih ovogodišnjih trendova koji neki bezvrezervno obožavaju, a drugi zaobilaze.

Dizajneri još jednom na prepoznatljiv način pročišćenost i minimalizam suprostavljaju maksimalizamu pojedinih elemenata, a ovog puta to su volumen siluete, predimenzionirani rukavi i uzorak tekstila.

Pamučni popelini, keperi i viskoze ručno su tretirani za kreiranje uzoraka, zbog čega svaki pojedini odjevni predmet iz ove kolekcije izlazi kao neponovljiv. Klisab tim je u novoj kolekciji pridodao tie dye već prepoznatoj patchwork tehnici. Nova KLISAB ljetna odijela, haljine, košulje, tunike i majice zadržavaju karakter autentične i dominantne odjeće, kao i dodaci kojima dizajneri dovršavaju sve stajlinge.