FRANCUSKI CHIC

Isplativa investicija: Brigitte Macron dobro zna da ovaj bezvremenski komad nikad neće izaći iz mode

29.06.2020 u 10:19

Bionic
Reading

Francuska prva dama Brigitte Macron dobro je poznata po svojim klasičnim modnim odabirima, a njezin stil je bezvremenski i klasičan no nikad dosadan

Predsjednik Francuske Emmanuel Macron glasovao je u drugom krugu lokalnih izbora na sjeveru zemlje u Le Touquetu, a pozornost je ponovno ukrala njegova uvijek sjajno odjevena supruga Brigitte Macron koja je uvijek vrlo visoko na top ljestvicama najbolje odjevenih dama.

Brigitte Macron ima svoj stil od kojeg nikad ne odstupa, a njezini outfiti odišu nenadmašnim francuskim chicom.

  • +5
Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: Blondet Eliot/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Iako se puno puta našla na meti modnih kritičara jer su joj spočitavali da se odijeva neprimjereno svojoj funkciji pa smo je u mnogim prigodama vidjeli u kožnim hlačama ili minicama, Brigitte voli klasične komade ali uvijek s nekim odmakom.

Dobro je poznata i po svojim elegantnim kaputima i sakoima koji uvijek laskaju njezinoj figuri, a i na sjeveru Francuske ponovno je plijenila poglede u još jednom izdanju za čistu peticu.

Ispod fantastičnog bež kaputa s potpisom Louisa Vuittona, Brigitte je nosila tamnoplave skinny traperice i još jedan modni klasik koji svaka zaljubljenica u modu mora imati u svojoj garderobi - bijelu košulju.

  • +5
Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: Blondet Eliot/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Bijele košulje su modni klasik koji nikad neće izaći iz mode i odlično izgledaju bez obzira nosi li se uz traperice ili suknje pa nije ni čudo da ih naprosto obožavaju i kraljice stila poput Victorije Beckham ili Jennifer Aniston.

Ovaj stajling kojem je teško pronaći manu, upotpunila je sa smeđim stiletticama, sunčanim naočalima trendi okruglih okvira i minijaturnom torbicom.