NOVI PROJEKT

U lipnju počinje i reality 'Glee'

02.05.2011 u 10:57

Bionic
Reading

Sve one koji ne propuštaju nijednu epizodu popularne serije 'Glee' smještene u srednju školu McKinley oduševit će vijest da će u lipnju početi i reality show 'The Glee Project' na američkom Oxygenu

Naime, na toj TV postaji su došli na ideju pokrenuti glazbeni reality show čiji će se pobjednik pridružiti glumačkoj postavi serije Glee.

Reality show počinje se prikazivati 12. lipnja, natjecatelji će u 10 epizoda odmjeravati svoje snage u pjevanju, plesu i glumi, a tko je najbolji, odlučit će autori serije 'Glee'. U svakoj epizodi gostovat će jedna od zvijezda, a prvi će gost biti Darren Criss (Blaine).

Svih 12 kandidata već se okušalo u plesu, pjevanju i glumi, a dio njih, od kojih nijedan nije stariji od 22 godine, producenti su našli pomoću audicija i MySpacea, dok neki dolaze na osnovi preporuka iz svijeta showbizza.

Izvršna producentica Shauna Minoprio kaže da će scenaristi morati stvoriti lik koji će se zasad pojaviti u sedam epizoda, a ako ga publika prihvati, možda se pretvori i u stalnog člana. U svakom slučaju, riječ je o vrlo zanimljivom projektu, a sudeći prema silnom zanimanju za tu seriju, vjerujemo i da će ovaj reality imati sjajnu gledanost.