NIKAD LAKŠE

U kućnoj radinosti do najluđih efekata na noktima

07.12.2012 u 08:00

Bionic
Reading

Ovladajte novom vještinom, naučite oslikavati nokte neobično inovativnim lakovima s 3D efektima

Nokti prekriveni šarenim perlicama i kavijar manikura'i dalje je hit

Nokti prekriveni šarenim perlicama i ludilo za 'kavijar manikurom' ne stišava se otkako je proljetos britanski brend Ciaté lansirao svoj set za postizanje tog neobičnog 3D efekta. Kako se lakovi toga brenda ne mogu nabaviti kod nas, većina zaljubljenica u nail-art dosad se morala dovijati domišljatim načinima kako bi u 'kućnoj radinosti' postigla taj look.

Zahvaljujući novim setovima Pupa Nail Art Mania Bubbles, raznobojne perlice odsad možemo nabaviti u našim drogerijama i parfumerijama. Pupin set sadrži lak Lasting Colour na koji se nanose staklene perlice prije nego što se lak posuši. Bez brige, samo slijedite upute na pakiranju i lako ćete postići svoj očaravajući kavijar look u jednoj od šest boja, bijeloj, crnoj, srebrnoj, šarenoj, plavoj ili ljubičastoj.

Za one koji imaju naviku gotovo svakodnevno mijenjati originalne nail-art lookove na svojim elegantnim noktima, domaći make-up brend Smart Girls Get More kreirao je vrlo povoljne minilakova u više od 20 nijansi, koje stalno osvježava novim nijansama.

Respektabilnu postojanost i brzinu sušenja nude lakovi američkog kataloškog brenda Avon Speed Dry, kojima zaista treba samo 30 sekundi da se posuše.

Iz limitiranih božićnih kolekcija make-upa izdvajamo duo lakova britanskog make-up brenda Illamasqua. Čini ga intenzivna metalik-plava nijansa Viridian i razigrana 'šarena' nijansa duhovitog naziva Glitterati.

Iz raskošne božićne linije francuskog luksuznog brenda izdvajamo lak Dior Diorific Vernis koji osvaja na prvi pogled jednom od najljepših retro bočica na tržištu, kao i sa svoj četiri nijanse. Doirling je metalik-zlatna, Diva mistično crna, Lady sedefastobijela, a Marilyn strastveno crvena nijansa laka. Više o novim lakovima doznajte u Izlogu.