KRALJICA JEDNOSTAVNOSTI

U jesenskom ruhu: Angelina Jolie prava je modna klasičarka u ovom bezvremenskom komadu

06.09.2019 u 13:43

Bionic
Reading

Angelina Jolie gdje god se pojavi izazove pravu pomutnju. Lijepu oskarovku paparazzi su nedavno zatekli u trgovini zdrave hrane u Los Angelesu, gdje je šopingirala sa svoje dvije kćeri, 14-godišnjom Zaharom i 11-godišnjom Vivienne koje dijeli s bivšim suprugom Bradom Pittom. Da je za nju jesen već počela, holivudska ljepotica je pokazala odjenuvši prekrasni bež baloner

Baloneri su oduvijek bili svojevrsni zaštitni znak jeseni, ali i bezvremenski modni klasik koji nikada nije i nikada i neće izaći iz mode. Upravo je zato baloner odlična investicija koju bi svaka žena trebala imati u svom ormaru.

Pitate li modne stručnjake, svi do jednog reći će vam isto, stoga ne čudi da većina žena u svom ormaru ima barem jedan baloner koji su odlični za prijelazna godišnja razdoblja poput jeseni. Najpouzdaniji izbor svakako je bež baloner koji pristaje uz apsolutno sve što možete zamisliti te ga je lako kombinirati.

To vrlo dobro zna i Angelina Jolie koja je, po pitanju stila, prava klasičarka. Lijepu glumicu nikada nećete vidjeti u neonskim bojama, crop topićima puf rukava, predimenzioniram 'tatinim' tenisicama ili bilo kojem drugom odvažnom modnom trendu koji je u datom trenutku aktualan.

  • +4
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

44-godišnja oskarovka, koju ćemo uskoro imati prilike gledati u novom nastavku znanstveno-fantastičnog filma 'Zlurada', odjeću ne odabire ovisno o trendu, već prema vlastitom stilu koji njeguje dugi niz godina. Angelina se privatno odijeva vrlo jednostavno i ležerno, no uvijek s dozom elegancije, a baloner s potpisom brenda Everlane koji je ovog puta odabrala odlično opisuje njezin stil.

Ispod balonera glumica je nosila prljavo bijelu haljinu od lana maksi kroja, a cjelokupan stajling je upotpunila bijelim kožnim natikačama s potpisom brenda Salvatore Ferragamo i velikom smeđom torbom s potpisom modne kuće Fendi.