STAJLING ZA PETICU

Angelina Jolie utjelovljenje je elegancije u bijeloj haljini i sa chic modnim dodacima

03.09.2019 u 12:42

Bionic
Reading

Holivudska zvijezda Angelina Jolie ljubiteljica je klasičnih modnih kombinacija koje joj izvrsno pristaju

Glumica koja je poznata i po humanitarnom angažmanu ne odustaje od svojih minimalističkih kombinacija.

Po mnogima jedna od najljepših holivudskih glumica očarava i sjajnim modnim stilom. Kad je u pitanju moda, Angelina Jolie ne voli previše eksperimentirati te se drži provjerenih kombinacija poput neutralnih boja, elegantnih haljina, ženstvenih odijela ili kaputa koje obično podiže moćnim torbama od kože i stiletticama.

U takvoj se kombinaciji sa svojom djecom, Shiloh i Zaharom, uputila na rođendansku proslavu u Brentwood.

  • +2
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: Terma, SL/BACKGRID USA

Lijepa 44-godišnja glumica, iza koje je mučno razdoblje razvoda i bitke za skrbništvo nad šestero djece, bila je utjelovljenje elegancije u dugoj bijeloj haljini retro kroja koju je podignula s dva moćna detalja: smeđom kožnom torbom i remenom u istoj nijansi.

Angelina je kosu nosila podignutu u rep, a ovaj je minimalistički look zaokružila sunčanim naočalama avijatoricama i ravnim natikačama.

Inače, nedavno je glumica svog 18-godišnjeg sina Maddoxa, kojeg je posvojila iz Kambodže još kao malenog dječaka, otpratila u Južnu Koreju na fakultet jedva suzdržavajući suze.

Maddox je odlučio studirati biološki inženjering te će na Sveučilištu u Seulu, glavnom gradu Južne Koreje, provesti narednih nekoliko godina, a živjet će u domu s ostalim studentima.