LEŽERNO IZDANJE

Jednostavnu haljinu Angelina Jolie začinila hit natikačama

27.08.2019 u 12:15

Bionic
Reading

Za razliku od brojnih holivudskih kolegica, glumica Angelina Jolie poprilično je jednostavna osoba, a takav je i njezin stil odijevanja. Slavna ljepotica gotovo uvijek odabire neupadljive boje i krojeve, no ovog puta je ležerni stajling začinila efektnim žutim natikačama koje su se odlično uklopile s preostalim zemljanim bojama

Nakon što je sina Maddoxa ispratila na studij biološkog inženjeringa u Južnoj Koreji, Angelina Jolie u potpunosti se posvetila djeci za koju ne krije da su joj oduvijek na prvom mjestu. Čak i kada radi, holivudska ljepotica uvijek se trudi uključiti djecu, pa je tako nedavno viđena kako s 14-godišnjom kćeri Zaharom Marley Jolie-Pitt odlazi na zakazani sastanak u Long Beachu.

44-godišnja glumica nosila je ležernu, a opet vrlo prikladnu ljetnu odjevnu kombinaciju. Svijetlo smeđu haljinu lepršavog maksi kroja glumica je začinila sivim šalom kojim je ogrnula svoju izrazito vitku figuru, velikom i praktičnom smeđom torbom te efektnim žutim natikačama koje su razbile monotoniju stajlinga.

Jednosatvne ravne natikače već su nekoliko zadnjih sezona apsolutni hit, a lakoćom se uklapaju u različite ljetne stajlinge.

  • +9
Angelina Jolie s kćeri Zaharom Marley Jolie-Pitt Izvor: Backgrid USA/Profimedia / Autor: SL, Terma, WCP / BACKGRID

Iako se za pojavljivanja na crvenim tepisima trudi odijevati u elegantne haljine, Jolie u privatno vrijeme najradije nosi upravo ovakve jednostavne i nenametljive stajlinge. No, unatoč ležernom odijevanju, glumica i njezina mnogobrojna obitelj nikada ne mogu promaknuti fotografima.

Jolie je s djecom nedavno viđena u Disneylandu gdje su uživali u obiteljskom druženju.

  • +5
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: Snorlax/Roma / MEGA