Festival sjećanja na poginule u 1. Svjetskom ratu

U broj prevelikom kaputu Meghan Markle modno je podbacila, no zato je Kate Middleton bila nepogrešiva

10.11.2018 u 22:59

Bionic
Reading

Iako je, barem u većini dosadašnji zajedničkih pojavljivanja, Meghan Markle uvijek 'odnosila pobjedu' nad svojom šogoricom Kate Middleton kada je bila riječ o modnom odabiru, ovoga puta itekako je podbacila. Obje su se pojavile na Festivalu sjećanja na poginule u 1. svjetskom ratu, u Royal Albert Hallu, u crnim kombinacijama, s kojima se rijetko može pogriješiti, no trudnoj Meghan ovoga je puta to uspjelo

S nestrpljenjem se išekivala subotnja večer i Festival sjećanja na poginule u 1. svjetskom ratu, kojeg je kraljevska obitelj obilježila u Royal Albert Hallu. Naravno, sve su oči bile uprte u trudnu Meghan Markle, kojoj je ovo bilo prvo pojavljivanje nakon povratka s australske turneje.

  • +8
Meghan Markle i Kate Middleton - Festival sjećanja na poginule u 1. Svjetskom ratu Izvor: Pixsell / Autor: Chris Jackson/Press Association/PIXSELL

Iako je do sada, gotovo u svim situacijama bila modno nepogrešiva, ovoga puta napravila je veliki gaf, odjenuvši broj preveliki crni kaput s velikom satenskom mašnom, koja je bila u funkciji skrivanja trudničkog trbuha, s potpisom Stelle McCartney.

Ista dizajnerica zaslužna je i za crnu torbicu sa zlatnim detaljem. Ipak, čini se kako se nije dobro pogledala u ogledalo, ili jednostavno nije imala vremena za presvlačenje, budući da su joj rukavi, ali i cijeli kaput, na njoj izgledali kao da je odjenula od osobe puno više od nje.

Za razliku od nje, Kate Middleton odabrala je crnu haljinu s asimetričnim izrezom oko vrata s potpisom Roland Moureta, dok su cipele i mala torbica Jimmy Choo. Na desnoj strani imala je, baš kao i svi prisutni, tri crvena cvijeta, u znak sjećanja na sve poginule u 1. svjetskom ratu.

Ovo je zapravo bilo i prvo pojavljivanje braće i njihovih supruga, nakon što je najavljeno kako se prinčevi William i Harry više neće zajedno pojavljivati u javnosti te da će razdvojiti sve svoje obaveze.