SAVRŠENO JOJ PRISTAJE

Kate Middleton ponovno dokazala da je kraljica 'reciklaže', ovoga puta u haljini iz 2012. godine

08.11.2018 u 22:12

Bionic
Reading

Pojaviti se na nekom važnom događaju u već viđenoj odjeći, za neke slavne osobe noćna je mora, no ne i za pripadnicu britanske kraljevske obitelji. Supruga princa Williama, Kate Middleton, odavno je dokazala da omiljenu odjeću rado i često ponovno nosi, i to s ponosom, a ovoga puta na dodjelu nagrada Tusk Conservationa u Londonu stigla je u haljini Jenny Packam koju je već nosila prije šest godina

U haljini do poda petrolej boje, koja je na leđima i kratkim rukavima protkana čipkom, te s pojasom u struku, a sve s potpisom omiljene dizajnerice Jenny Packam, Kate Middleton viđena je 2012. godine, čak godinu dana prije negoli je po prvi puta postala majka, na gala večeru u Royal Albert Hallu, koju je organizirao Britanski olimpijski odbor.

  • +8
Kate Middleton u haljini Jenny Packam 2012. i 2018. godine Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Već je tada uz haljinu iskombinirala torbicu, u boji kakva je i haljina, kao i zlatne sandale na visoku potpeticu, a sve to odjenula je i ovoga puta. Uz nju je i princ William, u klasičnom crnom odijelu s leptir mašnom, izgledao jednako elegantno.

Za 36-godišnju Kate Middleton recikliranje omiljenih odjevnih komada nije stran pojam, tako je u rujnu, za vjenčanje prijateljice Sophije Carter, snimljena u plavoj haljini, koja ima kroj poput kaputa, Catherine Walker & Co, kombinaciji koju je već nosila za službenog posjeta Berlinu, tijekom kraljevske turneje po Poljskoj i Njemačkoj u srpnju 2017. godine.

Isto tako, za vjenčanje princa Harryja i Meghan Markle pojavila se u bijeloj haljini, koja ima kroj poput kaputa, kakvu je nosila u srpnju 2015. godine na krštenju princeze Charlotte, a potom i na Trooping the Colour 2016. godine. Uz sve to, poznata je i njezina velika ljubav prema visokim jahačkim čizmama Penelope Chilvers, koje nosi punih 14 godina.