KOZMETIČKE IZMJENE

Twingo Gordini Renaultsport pokazao lice

25.11.2009 u 15:24

Bionic
Reading

Početkom siječnja iduće godine u Atelier Renaultu na Champs-Elyséesu u Parizu Renault će nam pokazati prvi model iz linije Gordini - Twingo Gordini Renaultsport

Baš kao što se i očekivalo, riječ je o unapređenjima više-manje kozmetičke naravi. Najmanji Renaultov automobil nudit će se s istim 1,6-litrenim atmosferskim četverocilindrašem sa 133 KS, no u samo dvije boje vanjskog premaza – crnoj i plavoj. Obje boje uključuju prepoznatljive trkaće bijele linije koje se protežu čitavom karoserijom.

Kupci će moći birati između standardnog i cup-ovjesa. Ovaj potonji je podešen nešto kruće. Twingo Gordini Renaultsport dobio je i alternativni zvuk ispušnog sustava, koji sada zvuči 'dublje', te, navodno, precizniji upravljač.

Ovisno o boji vanjskog premaza i interijer se nudi u plavim i crnim tonovima s Gordini gravurom i bedževima, kao i 17-colne aluminijske felge. Automobil bi se u prodaji trebao naći u ožujku iduće godine po zasad nedefiniranim cijenama. Renault također nije objavio hoće li serija Twingo Gordini Renaultsport biti limitirana u proizvodnji te na kojim ga sve tržištima planira nuditi.