PRAKTIČAN RAZLOG

Otkrivena tajna modnih odabira Kate Middleton

18.01.2018 u 10:46

Bionic
Reading

Modni svijet s velikom pozornošću prati odjevne kombinacije vojvotkinje od Cambridgea koja je izgradila status ikone stila te je modni uzor mnogim fashionisticama

Kate Middleton je bez sumnje jedna od najvećih modnih inspiracija, a dobro je poznata stvar kako ono što ona odjene začas postane novim trendom.

Vjerojatno ste primijetili kako uvijek elegantna članica kraljevske obitelji ne bježi od upadljivih boja i nijansi koje privlače pozornost pa smo je nedavno vidjeli prvo u intenzivnom ružičastom Mulberryjevom kaputu, a samo dan kasnije u dramatičnoj crvenoj haljini-kaputu brenda Boden omiljenog među mamama britanskog srednjeg sloja.

Prilikom posjeta Kanadi lijepa supruga princa Williama je pak privlačila poglede u besprijekornim opravicama u svijetloplavoj, smaragdno zelenoj bogatoj nijansi crvene.

  • +8
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Premda bi se odabir crvene mogao protumačiti kao odavanje počasti toj sjevernoameričkoj državi, razlog je ipak puno praktičniji – vojvotkinja se tim živim nijansama želi izdvojiti iz mase prilikom javnih nastupa.

No ovaj modni potez nije nešto što je Katein izum: to je nešto što kraljica Elizabeta II radi godinama, a čiji je zaštitni znak odjeća upečatljivih boja.

  • +3
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U dokumentarcu 'The Queen at 90', Sophie, grofica od Wessexa je objasnila zbog čega njezina svekrva obožava žive nijanse.

  • +16
Najbolja modna izdanja Kate Middleton u 2017. godini Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Kraljica se mora izdvojiti u masi, kako bi ljudi mogli reći 'I ja sam vidio sam kraljicu'. Ne zaboravite da je prilikom nekih njezinih pojavljivanja ogromna gužva i nekoliko redova, a svi žele kasnije ispričati kako su uspjeli vidjeti kraljicu', otkrila je grofica od Wessexa.

Robert Hardman, kraljičin biograf kaže kako je kraljica Elizabeta II jednom prigodom sama kazala. 'Ne smijem nositi bež jer nitko neće znati tko sam'.