'it' komadi

Trendseterice nose najljepše torbe koje podižu svaki jesenski stajling

04.09.2023 u 18:37

Bionic
Reading

Unatoč štrajkovima u filmskoj industriji koji znače manje dodjela nagrada, crvenih tepiha i općih izlazaka, kolovoz se pokazao itako plodnim mjesecom za crpljenje inspiracije iz stajlinga slavnih. Bilo da je riječ od ležernoj šetnji i dotjeranom izlasku, 'it' djevojke i trendseterice nisu nas razočarale ponudivši dobru dozu fantastičnog izgleda ovog ljeta. Ovo su torbe koje baš svi žele u ormaru

To je ujedno i omogućilo uočavanje brojnih ključnih trendova koje bismo tako rado uvrstili u svakodnevnu garderobu. Sada kada ljetna sezona završava, fokus se prebacuje na ključne komade nosive u raznim prigodama.

Riječ je o torbama, 'it' dodacima koji će podići baš svaki stajling. Od voljene Valentino torbe Rosie Huntington-Whiteley do vrlo popularne Dior saddle torbe Emily Ratajkowski, s ovim modelima nema greške.

Rosie Huntington-Whiteley i Valentino torba

Izrađena od platna, ova izdržljiva torbica dovoljno je velika za nošenje svih vaših dragocjenih stvari. U potpunoj suprotnosti od tihog luksuza odaje vrlo chic izgled, a dobar je izbor za odlazak u ured, ali i na vikend putovanje.

Jennifer Lwarence i njezina Loewe Puzzle torba

  • +7
Jennifer Lawrence Izvor: Profimedia / Autor: ULICES RAMALES / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Loeweova ponovno izmišljene torba Puzzle brzo se našla u modnom fokusu, a Jennifer Lawrence nosi je praktički otkako je torba ugledala svjetlo dana. U kombinaciji s odjećom vježbanje ili predimenzioniranom košuljom, 'it' torba je brzo pronašla svoj put do Jenniferinih svakodnevnih kombinacija.

  • +3
Jennifer Lawrence Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

A to ni malo ne čudi jer Puzzle torba je chic, ergonomska torba, potpuno i tako jednostavna za nošenje. Dovoljno je velika za spremanje prijenosnog računala, ali i svakodnevnih sitnica – doista je teško zamisliti bolju neobičnu, a klasičnu torbu.

Emily Ratajkowski i Dior saddle torba

Vječna obožavateljica Dior saddle torbe, Emily Ratajkowski sve se češće odlučuje za retro stil nošen preko ramena. Savršen dodatak iz večernji stajling, ova Diorova saddle bag ima vojsku obožavatelja otkako je prije nekoliko godina ugledala svjetlo dana. Ova legendarna torbica modno je ulaganje koje vas nikada neće iznevjeriti.

Hailey Bieber i Bottega Veneta torba

  • +5
Hailey Bieber Izvor: Profimedia / Autor: VEGAN / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Za razigrani ljetni stajling, Hailey Bieber uskladila je svoju Bottega Veneta torbicu s neonskom haljinom savršenom za večernje izlaske. Iako u narančastoj boji tako dobro izgleda, torbica u neutralnijim nijansama suptilnije zaokružuje svaki večernji ili dnevni look. Izrađena u Italiji od glatke kože, ova torbicu oblika poput oblaka možda nije nova, ali je još uvijek itekako relevantna.