HIT MODEL

Ni Carla Bruni nije odoljela torbi koju obožavaju Angelina Jolie, Nives Ivanišević, Nina Badrić...

03.09.2023 u 22:12

  • +8

Carla Bruni

Izvor: Profimedia / Autor: COBRA TEAM / BACKGRID / BACKGRID UK / GIANDOMENICO D'ANGELO / IPA-AGEN / PA IMAGES

Bionic
Reading

Saint Laurentova predimenzionirana torba Icare od samog lansiranja na modnu scenu uživa naklonost slavnih dama, a sad se s njom prošetala i talijanska ljepotica Carla Bruni

Za dolazak na Venecijanski filmski festival Carla Bruni odabrala je jednostavan i udoban crni kombinezon, minimalističke ravne sandale i kožni remen u boji konjaka, no nama je za oko zapela njezina maksi torba s potpisom Saint Laurenta za kojom luduju trendesterice.

Bivši supermodel nikad nije krio svoju ljubav prema Saint Laurentu. Redovito je nosila revije te pariške modne kuće, a i danas predstavljanje nove kolekcije Sainta Laurenta talijanska ljepotica prati iz prvih redova.

  • +9
Carla Bruni Izvor: Profimedia / Autor: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

'Volim Yves Saint Laurenta. On je prvi pomiješao crno i plavo. On je prvi pomiješao crvenu i ružičastu! Imao je divan vrt u Maroku, pun crvenih i ružičastih ruža, i rekao je sebi: 'Priroda to čini, pa mogu i ja'! I stavio je crvene haljine s ružičastim pojasevima. Prije nego je on to napravio to se smatralo modnom greškom. Ljudi su vjerovali da će te boje ubiti jedna drugu, ali način na koji ih je koristio bio je tako lijep i vječan', izjavila je svojedobno Bruni.

Ni ona, poput brojnih slavnih ljepotica nije odoljela, privlačnosti predimenzionirane Saint Laurentove torbe Icare koja, iako stara tek dvije godine, slobodno može nositi naziv kultne.

Svoju premijeru torba Icare imala 2021. godine na Tjednu mode u Parizu i odmah osvojila srca i ormare trendesetrica. Prepoznatljivog dizajna, model Icare ističe se svojom veličinom, kao i mogućnošću smanjivanja bočnih stranica, čime se dobiva hobo model luksuznog izgleda. Proizvedena je u Italiji od prošivene janjeće kože i krasi je prepoznatljiv, zlatni logotip brenda.

Obožava je Angelina Jolie, ali i Hailey Bieber i Zoe Kravitz u ulozi zaštitnih lica brenda. Čarima ove maksi torbe nisu odoljele ni britanska manekenka Rosie Huntington-Whiteley, pop zvijezda Miley Cyrus i zvijezde serije ‘Euforija’, Sydney Sweeney.

Naravno, na nju su uspkos paprenoj cijeni do 3900 eura 'pale' i slavne Hrvatice, pa su tako Icare prošetale Nina Badrić, radijska voditeljica Nives Ivanišević, Tatjane Dragović, Korana Gvozdić