HIT KOMAD

Trendseterice ih obožavaju: Ove udobne traperice u posljednje vrijeme viđamo posvuda

26.04.2019 u 11:31

Bionic
Reading

Posljednjih godina na modnoj sceni se izmijenio niz trendi modela traperica kojima su bile zaluđene modne ovisnice. Ulicama su prodefilirali 'boyfriend' model, 'mom' jeans, culotte-ice, 'bootcut' traperice, a povratak na modnu scenu doživjele su čak i trapezice, no u posljednje vrijeme na površinu je isplivao novi trendi model iz kojeg se slavne trendseterice doslovno ne skidaju

Nedavno je slavna manekenka i reality zvijezda Kendall Jenner viđena na ulicama Los Angelesa u cool trapericama retro izgleda koje dosad nismo viđali. Slavna brineta uskladila je traperice opuštenog kroja i ravnih nogavica sa zelenim topićem i retro Louis Vuitton torbicom. Naizgled nimalo spektakularan stajling u posljednje vrijeme sve ćešći je odabir slavnih trendseterica.

Riječ je o trapericama visokog struka sličnima 'mom' jeansu, no puno širima u bokovima i nogama. Za razliku od nogavica kod 'mom' jeansa koje se sužavaju pri dnu, ovaj model ima ravne nogavice. Ove udobne i ležerne traperice možemo opisati kao hibrid 'boyfriend' i 'mom' jeansa koji je sve popularniji posljednjih mjeseci.

Kendall Jenner Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U sličnim trapericama nedavno je prošetala i kćer Lionela Richieja, Sofia Richie. Slavna ljepotica svoje je isprane plave traperice također uskladila s crop topićem i bijelim natikačama na petu.

  • +7
Sofia Richie Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ni starija sestra Kendall Jenner, Kourtney Kardashian, nije odoljela ovim trendi trapericama. U svom ormaru ima nekoliko primjeraka ovog modela, baš kao i supruga Justina Biebera, Hailey Baldwin. Obje slavne ljepotice svoje omiljene traperice uglavnom kombiniraju s visokim potpeticama i sakoom, koji cjelokupnom stajligu pružaju dozu elegancije i ženstvenosti.