NEPONOVLJIVE TRAPEZICE

Ove elegantne traperice veliki su hit sezone, a u njima noge izgledaju vitkije i duže

18.04.2019 u 15:40

Bionic
Reading

Traperice nikada neće izaći iz mode, a iz sezone u sezonu samo se mijenjaju krojevi. Uz takozvane bootcut modele traperica, ove sezone veliki povratak na modnu scenu doživjeli su modeli širokih nogavica, popularno zvane trapezice

Iako su još uvijek prisutne u modnom svijetu, uski modeli skinny traperica više nisu dominantan prizor u svijetu denima. Renomirana dizajnerska imena uz popularne high street brendove danas nude mnoštvo udobnih silueta traperica koje laskaju liniji, a ove sezone posebno se ističu modeli širokih nogavica koji predstavljaju elegantan sezonski odabir.

Uz tipične primjerke stvorene od ispranog trapera koji dodatno ističe njihov retro karakter, traperice širokih nogavica danas je moguće pronaći i u zanimljivim zemljanim i pastelnim tonovima, a u vrućim ljetnim mjesecima bijeli modeli imat će vodeću ulogu.

Poput hlača trapez nogavica, modeli traperica širokih nogavica vizualno izdužuju noge čineći ih vitkijima, istovremeno pružajući dozu sofisticiranosti i ženstvenosti.

Ako odaberete model trapezica visoka struka, osim što ćete ga naglasiti, prekrit ćete sitne nedostatke. Jednako će dobro izgledati i u večernjim i dnevnim izdanjima, s lakoćom se prilagođavajući odabranim odjevnim komadima.

  • +32
Traperice širokih nogavica Izvor: Promo fotografije / Autor: promo