NINA BADRIĆ O PLAYBACKU:

'Trebam li više dokazivati da znam pjevati?'

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 21.02.2012 12:22
  • Objavljeno 21.02.2012 u 09:53
Nina Badrić u glazbenom showu Dalibora Petka (5)

Nina Badrić u glazbenom showu Dalibora Petka (5)

Izvor: Promo fotografije / Autor: Narodni radio

Nina Badrić rekla je da je nastupala u studiju HRT-a bolesna i pod tri injekcije, a dodala je da je većina organizacije pala na njezina leđa

Nina Badrić se gostujući kod Dalibora Petka na Narodnom radiju osvrnula  na subotnji šou u kojem je predstavila pjesmu koja će nas predstavljati u Azerbajdžanu.

'Ne znam bih li ovo više ponovila. 60 minuta medleyja uživo, uz većinu organizacije koja je bila na mojim leđima. Nastupala sam pod tri injekcije, ali nisam imala srca iznevjeriti sve ljude koji su toliko naporno radili', komentirala je Nina Badrić, koja će se sada uputiti na jednomjesečni odmor te će se fizički i psihički pripremiti za odlazak na Eurosong.

Vidno iscrpljena, ali dobro raspoložena Nina osvrnula se i na prozivanje zbog toga što je pjesmu 'Nebo', s kojom će nas predstavljati na Eurosongu, izvela na playback.

'Trebam li se više dokazivati da znam pjevati? Bilo je to isključivo zbog snimke i zbog toga da pjesma ne izađe van prije nego što treba. Nastup smo upravo zbog toga izveli bez probe', rekla je Nina, otkrivši i da je izbor bijele haljine prepustila Matiji Vuici, koja je osmislila i priču s velom te zlatnim suncem koje se ocrtavalo na haljini.

Nina je izjavila da vjeruje da je odabrala pravu pjesmu, kakvu još nismo slali na Eurosong. Osvrnula se i na izjave pojedinih ljudi, poput nekadašnje urednice zabavnog programa Ksenije Urličić, koji su 'Nebo' nazvali baladom. 'To uopće nije balada. Samo netko tko ne poznaje glazbu može 'Nebo' nazvati baladom. Balade su pjesme 'Čarobno jutro' i 'Da se opet tebi vratim'. Pomno sam razmišljala treba li ići s baladom, brzom pjesmom ili ostati pri svom, gdje sam najbolja, a to je middle tempo', dodala je.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi