INDIRA VLADIĆ:

Trebala bih privatni život dovesti u red, ako je moguće

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 22.12.2010 12:43
  • Objavljeno 22.12.2010 u 10:44
Indira Radic

Indira Radic

Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

U razgovoru za tportal Indira Vladić progovara o muško-ženskim odnosima te analizira današnje muškarce, a otkriva i što si želi u 2011. godini

Indira Vladić, pjevačica Colonije, ovu će godinu pamtiti po razvodu koji doživljava kao osobni neuspjeh. Unatoč tomu, polako slaže kockice svoga života, a i liniju je dovela do savršenstva, na čemu joj mogu pozavidjeti i znatno mlađe kolegice s glazbene scene. Vedra i nasmijana, nada se boljim vremenima, a, kako nam je otkrila, priželjkuje si i novu ljubav.

Mnogi komentiraju da s godinama sve bolje izgledate. U čemu je tajna?

Mislim da je u pitanju neka moja čudnovata energija i ova luda glava koja me još uvijek drži. Veselim se svakom danu, a i ovo blagdansko vrijeme čini svoje pa čovjek mora malo razmišljati o životu. Mislim da svaki dan treba živjeti kao da je zadnji i uživati u životu.

Što očekujete od nove godine, što si želite?

Nadam se da će biti bolja nego ova, a tu prvenstveno mislim na svoj privatni život. Trebala bih ga dovesti malo u red, ako je ikako moguće… Ovo je uistinu bila jedna od najtežih godina u mojemu životu, ali hvala bogu, preživjela sam i sad idemo dalje. Sve su se kockice u mojemu životu posložile i sve je nekako sjelo na svoje mjesto, ali htjela bih doživjeti sada jednu lijepu ljubav. Užasno mi je teško vratiti se s koncerta u prazan stan, to mi je koma. Voljela bih da se netko budi uz mene.

Mnoge se žene danas žale na muškarce. Što se to dogodilo s njima?

Ne smijem puno govoriti o muškarcima, odnosno loše pričati o njima, jer onda neću imati prolaz kod njih. Mislim da je meni najveći problem kao javnoj osobi pronaći muškarca koji će tolerirati moj posao. Dakle, osobu koja će biti jaka i koja će se moći nositi sa svime onime što se događa u mojemu životu… Teško je biti s pjevačicom. Muškarci danas baš ne vole jake žene, to sam primijetila i imam s tim problema. Vjerojatno im je lakše biti s nekom curicom koja lijepo izgleda, simpatična je, divna i dobro upakirana, ali malo onako praznoglava pa im je to kao super interesantno. Međutim, ja sa svojih 37 godina točno znam što želim u životu.

Vjerujete li još uvijek da tamo negdje postoji normalan muškarac za vas?

Nikada u životu ništa nisam forsirala – ni u privatnom, a ni u poslovnom životu. Sve se događalo vrlo spontano, tako da se ja po pitanju ljubavi nadam da će se neko čudo dogoditi kad se ja najmanje budem nadala.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!