PREDMET ŽUDNJE

Torbe ovog brenda nosive su godinama, a svakog im ljeta raste popularnost

28.04.2023 u 13:23

Bionic
Reading

Ne postoji ništa poput slamnate torbe da svaki dan učinite ljetnim, bez obzira na vrijeme. Ne samo da su izvrsne za nošenje svih neophodnih sitnica, već stajlinzima neizbježno daruju onaj francuski je ne sais quoi

Dobra slamnata torba pokazatelj je uglađenog ljetnog izgleda, a u svijetu modnih ovisnica pojedini modeli isprofilirali su se kao najpoželjniji. U prvom redu riječ je o torbama od rafije s potpisom brenda Loewe, a tu je i Triomple Panier model brenda Celine, no postoji jedan, malo skromniji brend čije torbe od pletene kože modne ovisnice već posjeduju ili priželjkuju.

  • +7
Torbe od rafije brenda Loewe Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Riječ je o brendu Dragon Diffusion s čijih torbi ne vrište logotipi, a svim modelima zajednički je bezvremenski dizajn postignut ručnom izradom vještih obrtnika kroz tradicionalne tehnike.

Minimalističkoga izgleda, torbe brenda Daeagon Duffusion već su neko vrijeme na radaru fashionistica, budući da su postali sve popularniji i izloženiji u posljednjih nekoliko godin. Brzo listanje kroz Instagram feed brenda pokazuje da im nisu odoljele brojne slavne osobe poput Ashley Olsen, suosnivačice modnog brenda The Row - sinonima za tihi lukusuz.

Sve Dragon Diffusion torbe koštaju od oko 400 EUR, a izrađene su od prekrasne tkane kože umjesto od pruća ili palminog lišća (koje se često može istrošiti i spustiti).

Iako još uvijek investicija za koju treba štedjeti, za torbe ovog brenda sigurno dobivate puno više u usporedbi s nekim od vrhunskih stilova koji postoje. Bilo da tražite torbu gradskog stila s kojim ćete otići na tržnicu ili torbu za plažu koja će graciozno stariti, s modelima brenda Dragon Diffusion teško ćete pogriješiti.