bez konkurencije

Bolju kombinaciju haljine i torbe teško je naći: Kad je probate, nosit ćete je cijelu sezonu

18.04.2023 u 13:23

  • +4

Bijele haljine i pletene torbe

Izvor: Profimedia / Autor: Cornel Cristian Petrus / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Složiti sjajan stajling nikada nije bilo lakše nego ljeti. Uz dobru haljinu lako je složiti sjajnu kombinaciju, a kada je riječ o sparivanju haljina i torbi, jedna je tako dobra da nema konkurenciju

Ljeti je lako dobro izgledati – jednostavno uz lijepu haljinu nabacimo omiljene sandale i odličnu torbu, i spreman je savršen izgled za svaki dan. Ipak, postoje kombinacije koje bolje funkcioniraju i one koje ne idu zajedno.

A kada je riječ o najlaskavijim kombinacijama, onda spoj bijele haljine, doista vječnog modnog komada za tople dane, i pletene 'košara' torbe nema premca, a ljetnu vibru kojom odiše ovakav stajling gotovo je moguće opipati.

Pletene, 'košara' torbe utjelovljenje su tople sezone i tada daleko najobožavaniji modni dodatak. Zahvaljujući shemi boja vrlo su jednostavne, prostrane, a k tome i praktične jer su otvorene na vrhu te se mogu kombinirati za najrazličitije prilike. Košara torbe ukrašene kožnim detaljima posebno su izvrstan izbor za ured dok modni trend sa šarenim ručkama odlično izgleda u svakodnevnim stajlinzima.

U kombinaciji s vječnim bijelim haljinama stvara se prekrasan romantičan i chic izgled koji uvijek funkcionira - bez obzira na to birate li kratku haljinu za nošenje preko bikinija ili dugi model košulja-haljine za dan u uredu.

Kako trendsetrice ovog proljeća stiliziraju bijele haljine i pletene torbe?

Modne influencerice i trendseterice rado se oslanjaju na dobitnu kombinaciju bijele haljine i bež pletene torbe i to ne samo od ovog proljeća i ljeta. I u prošlim sezonama ovaj romantični izgled bio je na cijeni, a s vremenom je postao svojevrsna uniforma koja zaslužuje mjesto u svakom ormaru.

U ovoj kombinaciji posebno su popularne ravne i minimalističke sandale te su, po pitanju obuće, apsolutne vladarice ljetne sezone. S druge strane bijele tenisice ovoj kombinaciji daju sportski štih i na vrlo laskav način spajaju eleganciju i ležernost.

  • +4
Ravne sandale Izvor: Profimedia / Autor: Bertrand-Hillion Marie-Paola / Abaca Press / Profimedia