AH, TA LJUBAV!

Toliko su zaljubljeni da se isto odijevaju

18.04.2014 u 10:23

  • +2

Parovi koji se modno usklađuju

Izvor: tportal.hr / Autor: Marko Prpić, select pr, tportal, borna Filić, Neja Markičević

Bionic
Reading

Kad ste zaljubljeni, opsjednuti ste leptirićima, a na boljoj polovici vidite sve ono najljepše. Nije zato čudno to što se, svjesno ili nesvjesno, krenete slično odijevati

Protagonisti RTL-ove dramske serije 'Tajne', glumci Jelena Jovanova i Stjepan Perić, u vezi su posljednjih nekoliko mjeseci, a tek nakon snimanja priznali su svoju ljubav i drugima.

Svježe zaljubljen par jako se voli - toliko da su se počeli isto odijevati.

'Istina je, zajedno smo! Sretni smo i zaljubljeni', potvrdio je 30-godišnji Stjepan Perić, glumac koji se na setu zaljubio u godinu dana mlađu kolegicu Jelenu Jovanovu. Koliko uživaju jedno u drugome, nemoguće je ne primijetiti, jer Stjepan i Jelena gotovo su nerazdvojni.

Na trećoj večeri Cro A Portera Jelena Jovanova i Stjepan Perić uskladili su se i modno. Oboje su odjenuli izblijedjele traperice i crvene starke. Jelena je pritom nosila crnu majicu dok se glumac odlučio za crnu košulju.

Pomnim promatranjem zaključili smo da se slično odijevaju brojni zaljubljeni parovi na našoj društvenoj sceni.

Za razna događanja jako slično se znaju odjenuti Tarik i Lejla Filipović, tako da su se oboje jednom prilikom pojavili u glamuroznom crnom, dok su se Lana Pavić i njen dečko Marko Kožul uskladili u narančastoj boji.

Tarik Tabaković i Hana Hadžiavdagić proljetnom su se špicom prošetali u, naravno, proljetnim bojama, Nataša Janjić i Joško Lokas imaju iste sakoe, a Antonija Blaće se sa svojim zaručnikom Hrvojem Brlečić usklađuje u nježnim bojama. Ah, ta ljubav.