SRETNA VODITELJICA

Tko su dva muškarca Daniele Trbović

10.01.2013 u 09:45

Bionic
Reading

Voditeljica emisije '8. kat', Daniela Trbović, otkrila je kako postiže svoj mladenački izgled i što očekuje u ljubavi nakon prekida s Oliverom Frljićem

Osim što se jako dobro osjeća u svojoj koži sa 49. godina te ima nevjerojatno vitku liniju, voditeljica Daniela Trbović kaže da od eventualnih problema može spomenuti suhu kožu i kvrgave prste.

Za Gloriju je također otkrila kako je njezin lijep i mladolik izgled kombinacija gena i truda koji ulaže, prvenstveno u svoje zdravlje. Osim punjenja usnica, nije radila nikakve korekcije tog tipa, ali sada isprobava tretmane pomlađivanja kože.

Osvrnula se i na svoj društveni život nakon prekida veze s Oliverom Frljićem. Kaže da je njezin društveni život odavna u mirnoj fazi i ne osjeća da mora izlaziti, niti se žrtvuje zbog toga.

'Danas mi je pojam dobrog provoda švrljanje po gradu sa sestrom, ili odlazak na vježbanje - s drugim najvažnijim muškarcem u mojem životu, osobnim trenerom Alenom Tomićem', rekla je ta britka i pametna voditeljica. Prvo mjesto oduvijek ima njezin sin Lovro s kojim još uvijek nalazi zajednički jezik iako je ušao u pubertetske godine.

Za sada ništa ne očekuje od neke nove ljubavne veze, jer ne planira niti razmišlja o tome: 'Nisam od onih koji su sretni i realizirani samo kad su u paru, baš suprotno, lijepo živim bez pritisaka da moram biti u vezi.'