DOMINACIJA VAMPIRA

Tko je sve u utrci za Teen Choice Awards?

25.05.2012 u 15:42

Bionic
Reading

Dodjela godišnjih Teen Choice Awards održat će se 22. srpnja, a najviše nominacija ima sve popularnija serija 'Vampirski dnevnici' s prelijepom Ninom Dobrev, mladom kanadskom glumicom bugarskih korijena

Ta serija, čija je treća sezona nedavno završila, nominirana je u čak šest kategorija

'Vampirski dnevnici' su u utrci za najbolju 'fantasy' TV seriju, a Ian Somerhalder, Paul Wesley, Nina Dobrev i Kat Graham nominirani su u kategorijama najboljih glumaca i glumica.

Zgodni Ian, koji u seriji glumi Damona, jedan je od kandidata za osvajanje titule Male Hottie, koja se dodjeljuje najzgodnijem glumcu.

Inače, Nina Dobrev je otkrila da će u novoj sezoni biti zanimljivih zapleta zbog velikih promjena kojima će biti izložen njezin lik.

'Elena postaje sasvim drugačija, što se neće nimalo svidjeti njezinoj prijateljici Bonnie Bennett. Njihov odnos će biti zategnut. Njezina najbolja prijateljica, osoba u čiju je obranu uvijek stajala, ujedno je osoba protiv koje se stalno bori. Vjerujem da će to biti vrlo zanimljivo fanovima', otkrila je Nina za US Weekly

Pet nominacija za Teen Choice Awards 2012 imaju i Justin Bieber i 'American Idol', a po četiri - 'Osvetnici', Taylor Swift, Pitbull, 'What to Expect When You're Expecting' i 'Tračerica'. Ove su godine uvedene i nove kategorije, Choice Book i Choice Electronic Dance Music.

O nagradama odlučuju fanovi u dobi od 13 do 19 godina, a svoje glasove mogu dati na stranici www.teenchoiceawards.com.

Zanimljivo je da je apsolutna rekorderka tih nagrada, koje se dijele od 1999. godine, Miley Cyrus sa 35 nominacija i 12 osvojenih Teen Choice Awards.

Dvosatna ceremonija ovogodišnje dodjele na kojoj će nastupiti mnoge showbizz face prenosit će se 22. srpnja na Foxu.

Prošle je godine najviše nagrada dobila Taylor Swift, najdraža serija tinejdžerima je bila 'Tračerica', a nagradili su i zvijezdu serije, Blake Lively, kao najbolju televizijsku glumicu.