MODNA JESEN

Tko je bio najbolje odjeven u prošlom tjednu?

04.11.2013 u 12:54

  • +4

Najbolje odjeveni tjedna

Izvor: Guliver/Splash / Autor: Splash

Bionic
Reading

Kad se neobavezno šeću gradom, slavne ljepotice pokazuju da prate i uličnu modu i da su im trendovi u malom prstu. Pogledajte kako se u prošlom tjednu švrljalo svjetskim metropolama

Alessandra Ambrosio u tigrastim je hlačama zaustavljala promet, a Jessica Alba nosila jednostavan ulični stil u trapericama čije su se boje prelijevale iz tamnoljubičaste u boju ciklame. Obje su izgledale poput običnih cura u gradu, ali s puno stila.

Dobar ulični stil pokazuje i Kate Bosworth, glumica koja nas je u prošlom tjednu počastila prije svega odličnim 'predimenzioniranim' kaputom, baš onakvim kakav je vrući hit jeseni.

Među onima koje se i za gradske šetnje uvijek nešto strože damski dotjeraju je Salma Hayek, u crnoj haljinici sa zanimljivo otkačenim patentnim zatvaračem sprijeda te se činilo da se kreacija može otkopčati jednim potezom.

I za kraj, pogledajte dva seksi izdanja – ono Petre Ecclestone u crnim pikanterijama koje je nabacila za izlazak na obiteljsku večeru te ono Vanesse Hudgens u crvenoj uskoj trakastoj haljinici u kojoj je izašla na crveni tepih.