U DRUŠTVU ZGODNOG VLADE

Tko bi ovo očekivao od Tatjane Jurić!

05.06.2012 u 23:00

Bionic
Reading

Revija kupaćih kostima brenda Goldenpoint prizvala je brojna poznata lica na zagrebački Jarun, a dašak ljeta zajamčio je izlazak na pistu pobjednika 'Survivora' Vlade Vuksanovića okićenog cvijećem oko vrata te Tatjane Jurić u izdanju u kakvom ju još nismo imali prilike vidjeti

Zabavna i nadasve vesela revija nove kolekcije brenda Goldenpoint održala se u klubu Gallery na zagrebačkom Jarunu. Na pješčanoj pisti nizale su se preplanule djevojke mokre kose u raznim badićima, od šarenih dvodijelnih do izazovnih jednodijelnih te muškarci koji su u kupaćim hlačicama demonstrirali snagu i mišiće plesnim pokretima.

I dok je reviju otvorio pobjednik 'Survivora' Vladimir Vuksanović, sam kraj revije obilježio je izlazak fatalne Tatjane Jurić odjevene u bikini leopard uzorka i crni pareo te crne duge kose poput Kleopatre zavijene u palmino lišće. A upravo su Vlada i Tatjana dobili i najveći pljesak svih okupljenih.

Osim zgodnih i preplanulih manekenki na pješčanoj pisti, za dobar pogled nisu ostale prikraćene ni pripadnice ljepšeg spola koje nisu mogle ostati ravnodušne pri pogledu na manekene koji su se na pisti u jednome trenutku čak i tuširali.

Dašak ljeta na zagrebačkom Jarunu nisu propustile ni brojne poznate osobe. Tako su iz prvoga reda reviju pratili Kristina Bradač, Maja Šaput koja je došla u društvu Marka Grubnića te Martina Vrbos koja se prije revije u backstageu brinula da Vladin izgled na modnoj pisti bude besprijekoran te mu je leđa mazala kremom.

Svoje mjesto u prvome redu našle su i Iva Jerković, Marijana Mikulić, Ivana Delač Đolo, Nenad Korkut, Antonija Blaće i brojni drugi. Pripadnice ljepšeg spola nisu krile oduševljene nastupima mišićavih manekena pa nam je tako Iva Jerković otkrila kako se jako dobro zabavila, a Maja Šuput se u jednom trenutku pri pogledu na seksi ples manekena počela 'hladiti' mašući rukama.