VJERNA SVOM STILU

Tijelo od milijun dolara: Nitko ne nosi tako dobro skinny traperice kao Sofia Vergara

27.11.2018 u 13:36

Bionic
Reading

Sofia Vergara možda ne slovi za jednu od najbolje odjevenih slavnih ljepotica, no ono što se lijepoj glumici mora priznati jest da je sve ove godine ostala dosljedna svom stilu. Zavirite li u njezin ormar pronaći ćete ženstvene haljine, pripijene majice, vrtoglave potpetice i hrpu traperica iz kojih ne izlazi, a najomiljenije su joj traperice skinny kroja u kojima je i sinoć viđena na Beverly Hillsu

Najplaćenija televizijska glumica Sofia Vergara nakon napornog dana se odlučila počastiti večerom u poznatom restoranu na Beverly Hillsu. Iako su nerazdvojni, zanosna Kolumbijka ovog je puta u večeri uživala bez supruga Joeija Manganiella s kojim je u braku tri godine, a nakon večere glumica je vrijeme skratila obilaskom trgovina u trgovačkom centru Saks Fifth Avenue.

Lijepoj latini za oko je zapeo nakit u jednoj od zlatarni, a nama njezin stajling. Slavna brineta za večeru i šoping je odjenula jednostavan, a opet seksi stajling u svom stilu - kraće traperice skinny kroja ispranog izgleda s potpisom brenda AG te pripijenu crnu majicu - spoj koji prolazi u svako doba dana.

  • +15
Sofia Vergara Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Glumica je već ranije govorila o tome kako joj je zbog bujnih oblina i figure pješčanog sata teško pronaći odjeću koja će joj pristajati i u kojoj će se dobro osjećati, stoga su uske majice, haljine i skinny traperice njezin najčešći odabir koji provjereno pali. Skinny traperice do izražaja su dovele ljepotičine duge i vitke noge, a crna dolčevita još je više suzila njezin prirodno uzak struk.

Zvijezda serije 'Moderna obitelj' stajling je upotpunila crnim sandalama s platformom i vrtoglavim potpeticama s potpisom Gianvita Rossija te efektnom torbom 'Ophidia' modne kuće Gucci čija cijena iznosi vrtoglavih 17,000 kuna ($2,600).