DOBRO JOJ IDE

Kolumbijska ljepotica po sedmi je put prva na listi najplaćenijih TV glumica

29.10.2018 u 17:50

Bionic
Reading

Slavna 46-godišnja glumica Sofia Vergara ponovo je na prvom mjestu Forbesove liste najbolje plaćenih televizijskih glumica

Zvijezda serije 'Moderna obitelj' Sofia Vergara po sedmi se put našla na prvom mjestu Forbesove liste najbolje plaćenih televizijskih glumica. Njena je zarada od 1.lipnja, 2017. do istog datuma 2018. iznosila 42 i pol milijuna dolara. U pitanju nije samo plaća za glumački rad, već i novac koji je Sofia Vergara dobila za razne druge projekte u kojima je sudjelovala.

  • +11
Sofia Vergara Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Na drugom je mjestu Forbesove liste zvijezda serije 'Teorija velikog praska' Kaley Cuoco s 24 i pol milijuna dolara. Na trećem se mjestu sa 23 i pol milijuna dolara našla glumica Ellen Pompeo koja svoje obožavatelje već godinama oduševljava u seriji 'Uvod u anatomiju'.

  • +7
Kaley Cuoco Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Četvrto mjesto na Forbesovoj listi drži Mariska Hargitay sa 13 milijuna dolara, a peto mjesto je zauzela Julie Bowen koja je kolegica Sofije Vergare u seriji 'Moderna obitelj' s 12 i pol milijuna dolara.

Mayim Bialik i Melissa Rauch ('Teorija velikog praska') dijele šesto mjesto s 12 milijuna dolara, a na osmom se mjestu našla Kerry Washington ('Skandal') s 11 milijuna dolara.

Kerry Washington - najbolje odjevena žena na svijetu Izvor: Reuters / Autor: Reuters

Claire Danes ('Domovina')drži deseto mjesto na listi s devet milijuna dolara.

  • +5
Claire Danes Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras