ZANIMLJIVA PRIČA

Tihana Harapin Zalepugin otkrila da joj je numerologinja savjetovala promjenu imena

29.11.2023 u 11:42

Tihana Harapin Zalepugin

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Goran Čižmešija

Bionic
Reading

Tihana Harapin Zalepugin dug niz godina ima iznimnu karijeru u svijetu mode kao vlasnica jedne od najuspješnijih hrvatskih modnih agencija, Talia Model

Poznata po svojem prepoznatljivom bezvremenskom modnom stilu, bez sumnje je jedno od najupečatljivijih imena na domaćoj modnoj sceni.

U prostoru Velveta i Kaptol Boutique Cinema u Zagrebu naša najpoznatija modna agentica obilježila je petnaest, odnosno dvadeset godina postojanja svoje modne agencije Talia Model.

Inače, zanimljiva je i sama priča koja stoji iza imena agencije Talia Model. Tihani je, naime, numerologinja savjetovala da promijeni ime u Talia, što bi joj navodno donijelo sreću. Numerologinjin savjet nije poslušala, ali ga se prisjetila u trenucima osnivanja modne agencije. Naposljetku, sreća je pronašla svoj put, ali i pomogla mnogim djevojkama u modnom svijetu u koji su zakoračile posredstvom Tihanine Talije.

Mnogi upravo Tihanino ime povezuju i uz domaće izbore ljepote. Ona je naime godinama pronalazila djevojke koje su sudjelovale u Izboru za Miss Hrvatske, ali i pripremala ih za izbor službeno najljepše žene svijeta. Štoviše, možemo reći da su upravo zahvaljujući njoj postignuti najveći uspjesi Hrvatske na izborima za Miss svijeta.

Bezbroj je fotografija i divnih modnih trenutaka u bogatoj Tihaninoj karijeri zabilježio fotografski aparat, stoga ne čudi to da je 'srebrni pir' svoje agencije odlučila proslaviti vrlo posebnim snimanjem koje je okupilo slavne ljepotice poput Branke, Anice, Vanje, Martine i Lejle, ali i neka nova imena.