ELLA DVORNIK:

'Tetovaže moram uskladiti jer ću izgledati kao slikovnica'

14.11.2011 u 12:00

Bionic
Reading

Ella Dvornik uskoro izdaje čak četiri svoje pjesme, a iako je obećala da se nikad neće tetovirati po rebrima, nedavno je tetovirala leđa i kaže da tu nikako nije kraj

Ella, uskoro napadaš tržište novom pjesmom, što si skuhala?
Skuhala sam jednu mračnu poslasticu za cijelu svoju generaciju. Nešto totalno drukčije od prve pjesme.

Napravila si čak četiri nove pjesme, stvarno si vrijedna?
Pa ne znam, malo mi smeta što nije to i prije bilo gotovo, ali teško je to kad moraš ići u drugu državu snimati album, tako da onda, kad idem, odradim ih par u komadu.

Neobična si pojava i imaš stav, što nekad rezultira pogrdnim komentarima, kao što neki nisu shvatili tvoje fotografije za Noć vještica. Misliš li da si ih preplašila?
Ne, samo mislim da ljudi uživaju vrijeđati druge jer im to daje nekakav osjećaj moći ili tako nešto... Meni je to malo bolesno, ali eto, svatko mora živjeti sa svojim problemima, tako da se ne bunim što netko nije shvatio. Iskreno, nisam ni vidjela komentare , ali već znam unaprijed tko što ima za reći. Mislim, ne znam što da kažem, tko je skužio super, a tko nije, ni neće.

Čija je to bila ideja?
Joj, moja glava svašta proizvede, ali mi je drago da se sve to vrlo brzo realizira, bilo bi još svačega da imam sredstava k'o neke zvijezde vani, ali eto, zasad, što uspijem napraviti, super. Inače, cijeloj mojoj ekipi već je dosadilo raditi slatke fotkice. Moja frizerka iz Studija Valore isto već dobije osip kad me vidi s puštenom kosom i šiškama, tako da je i ona bila jako sretna da napokon može nešto drugo napraviti, a moja šminkerica riga na spomen smokey-eyesa, tako da se i ona dobro iživjela na ovom snimanju.

Hoćeš li se angažirati za izbore, ići na glasanje?

Da, ovo će mi biti drugi put da glasam, uglavnom me mama tjera da idem s njom. Ali ovaj put ću dobro razmisliti prije nego što dam glas.

Kakvu tetovažu si napravila na leđima?
Veliku, ali nije još dovršena i teško ju je objasniti.

Jesi li bila hrabra u postupku tetoviranja?
Puno sam grizla usne i stiskala zube, makar sam rekla da više nikad neću rebra tetovirati, ali eto, tetovaža je opet pala na rebra, ovaj put na leđima i ne mogu reći da nije boljelo. Koliko god boli, jednostavno ima nešto u tome što te tjera da hoćeš još i još. Ne znam kad ću napokon staviti točku na 'i' i prestati.

Koliko ih do sada imaš?
Ima ih sada pet, mislim da neću tako brzo stati, tetovažama obilježavam neka vremena u svom životu. Kako je krenulo, bit će još toga, samo treba pametno, sve mora biti usklađeno, inače ću izgledati kao slikovnica.

Angažirala si se u 'Večeri za 5', kakva si kuharica inače?


Nevješta.... Zato što nemam prilike kuhati. Dečko mi je profesionalni kuhar, a majka je kuharica oduvijek, tako da se svi boje da nešto ne zeznem.

Radiš li rado kućanske poslove?

Kad sam sama, onda volim čistiti i sve to, ali kad je majka tu, onda izgubim volju. Najgore mi je čistiti svoju sobu, očistila bih cijeli stan, ali svoju sobu nikada.

Tko je, po tebi, kraljica estrade?

Nemam pojma, to je tako glupo, po meni, ali realno gledajući, onaj koji ima najviše gaža i najviše fanova, tako da, koga god prozovu kraljem, valjda je s pravom.

Aktivna si na Faceu, je li ti drago što imaš vezu sa svojim fanovima?

Obožavam pričati s njima, često radim nagradne igre na svom fan profilu, svašta dijelim i poklanjam, od karta za koncert, odjeće, nakita, ma svega... Često odem na web kameru, pa pričam s njima. Od 45.000 fanova imam 37.000 aktivnih dnevno, za mene je to super i drago mi je da je moj fan profil skoro postao sam po sebi društvena mreža.