TANJA U GORUĆIM HLAČICAMA

Tanja Dragović i Marko Šimić tulumarili na Zrću

20.07.2012 u 14:53

Bionic
Reading

Najbolji DJ svijeta Armin van Buuren sinoć je održao parti za pamćenje. Dugo se nije mogla osjetiti takva pozitivna energija, a imune na nju nisu ostale ni Tatjana Dragović, Vanja Mamić, Anamarija Asanović, Ivica Đuzel i mnogi drugi

Marko Šimić u PapayiPogledaj cijelu fotogaleriju

Jubilarna deseta sezona za Papayu je ujedno i rekordna, kao i za turističku zajednicu grada Novalje koja bilježi rast broja gostiju te još jednom potvrđuje da je destinacija Novalja – Pag jedna od najposjećenijih u Hrvatskoj. Papaya Day&Night Festival prate brojne novinarske ekipe koje su pristigle iz Europe, regije i Hrvatske, a slike s festivala pozdravit će milijune diljem svijeta. Posljednjeg dana na festivalu gostuje dinamičan DJ dvojac Cosmic Gate.

Zanimljivo je da se u Papayi zabavljao i Marko Šimić kojeg su nedavno spajali s Tanjom. Marko je bio u društvu s Alexeijem Puninskim, dok se prekrasna Tatjana Dragović zabavljala u društvu Vanje Mamić i brata Igora. Tanja je za parti obukla minimalne vruće hlačice koje su dodatno isticale njezine savršene noge.

Mlada modna dizajnerica Anamarija Asanović prvu je zoru u Papayi dočekala u društvu prijateljica, a stari znanci Alexei Puninski, Radovan Stošić i Ivica Đuzel plesali su gotovo cijele noći.

Uz nastupe vodećih DJ-a svijeta, od ovog ljeta Papaya svim posjetiteljima poklanja i scensko–plesni spektakl pet dana i večeri tjedno u izvedbi talijanskih performera. Jedinstvena scenografija i pokreti ostavljaju bez daha, a glazbi i samom partiju daju jednu novu dimenziju.

Nizozemac Armin van Buuren, najbolji DJ današnjice, sinoć je priredio nezaboravnu proslavu desete obljetnice novaljskog kluba Papaya. Jutarnje sunce iznad Velebita bilo je znak da je čarobnom druženju kraj za ovu godinu. U više od pet sati Armin je puštao brojne svoje hitove uključujući 'In & Out Of Love', 'Suddenly Summer' i druge.