VELIKI POVRATAK

Tako su chic: Čak je i 'kraljica štikli' Jennifer Lopez pokleknula pred ovim najpopularnijim modelom obuće

08.08.2022 u 14:00

Bionic
Reading

Premda je i ona bila a meti modnih kritičara koji su joj nerijetko prigovarali zbog sklonosti omiljenim platforamama štiklama, odjeći upačetljivih uzoraka ili upadljivim detaljima poput zlatnog nakita, Jennifer Lopez u posljednje vrijeme doista rijetko kad griješi kad se radi o stilu

Njezini fantastični stajlinzi koje je pokazala tijekom medenog mjeseca u Parizu kamo se zaputila sa suprugom Benom Affleckom, izazvali su veliku pozornost među zaljubljenicama u modu, a mnoge je iznenadilo i kad se prilikom šetnje u blizini muzeja Louvre pojavila u za nju posve netipičnom izdanju.

Velika ljubiteljica štikli koju se rijetko kad može vidjeti u tenisicama ili ravnoj obući, svoje je prepoznatljive platforme zamijenila predivnim balerinkama, u nude nijansi.

Balerinke neutralnih tonova pokazale su se sjajnim izborom jer je Jennifer nosila haljinu u tzv. kraljevski plavoj, a ova je kombinacija bila pun pogodak za slavnu latino ljepoticu koja je nedavno proslavila 53. rođendan no odavno su, složit će se svi, za nju godine samo broj.

  • +12
Balerinke Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Elegantna haljina s potpisom modne kuće Alexander McQueen i balerinke, J.Lo je zaokružila oversized sunčanim naočalama Otra Virgo i prepoznatljivom Diorovom tote book torbom.

Udobne balerinke ove godine ponovno proživljavaju svoje zvjezdane dane nakon što su neko vrijeme bile izvan zanimanja modnog svijeta.

  • +2
Jennifer Lopez i Ben Affleck Izvor: Profimedia / Autor: CPI+LSN / KCS Presse / Profimedia

No ovaj klasični model koji je proslavila modna ikona Audrey Hepburn uvijek vrijedi imati u svojoj kolekciji jer fantastično se sljubljuju sa svime što imate u ormaru od jeansa, ženstvenih haljina pa do komada od kože.

Osim što su vrlo svestrane, dobro ih je imati i u putnom koferu ako ste, baš poput Jennifer, planirali na put u neku europsku metropolu jer su ugodne za višesatno nošenje, pa prilikom odabira uvijek pripazite da se radi o modelima od meke, prirodne kože.

Pa ako vam treba nešto ženstvenije od tenisica, udobnije od štikli i profinjenije od mokasinki: balerinke su savršene cipele za vas. Savjet više: ukoliko niste sigurni za koje se varijante balerinki odlučiti, birajte one s četvrtastim ili špicastim vrhom jer uvijek izgledaju modernije od klasičnih verzija sa zaobljenim vrhom.