top izbor

Katie Holmes ima nove omiljene cipele, a ovaj model poželjet će sve ljubiteljice balerinki

10.08.2022 u 09:02

Bionic
Reading

Od elegantnih mokasinki u preppy stilu, Khaite natikača pa do Kate Spade sling-back sandala – Katie Holmes, čiji streetstyle ima sve veći broj obožavatelja, ne može se zasititi otmjenih ravnih modela cipela. Njezina najnovija opsesija su nježno plave balerinke čiji dizajn potpisuje Yuni Buffa

Zvijezda serije Dawson’s Creek prvi put je viđena u atraktivnom paru baby plavih balerinki u prosincu prošle godine, a tom prilikom kombinirala ih je s prepoznatljivo ležernim trapericama te kariranom košuljom. No ovog ljeta efektne i vrlo nosive balerinke dobro je iskoristila i nosila ih je nekoliko puta uz lepršave cvjetne haljine i elegantne košulje.

Za nedavni izlazak sa svojim dečkom Bobbyjem Wootenom III, Katie je nosila Yuni Buffa ravne balerinke u kombinaciji s trapericama te blijedoplavom košuljom kratkih rukava, a brojne obveze tog dana rezultirale su nošenjem čak dvije torbe koje je prebacila preko ramena.

  • +5
Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Nadahnute, kako se navodi 'ljepotom koja proizlazi iz jednostavnosti' i sve popularnijim 'minimalizmom 1990-ih', Katiene slatke cipele izradili su obrtnici u obiteljskim tvornicama u Italiji. Za njihovu izradu korištena je meka nappa kožu koja potječe iz Toskane. Ovaj oblik balerinki neodoljivo podsjeća i na vrlo omiljene balerinke koje je Kate Moss furala početkom 2000-ih, a omiljene su joj bile one od brenda Repetto.

No, za razliku od Kateinih zaobljenih lakiranih modela, Buffas balerinke imaju četvrtaste oblikovan prednji dio i elastičnu vrpcu koja zateže gornjište – savršena kombinacija za ženu u pokretu koja se pri tome ne želi odreći stila. Uz to, Katein stjaling još jednom dokazuje poznati modni poučak koji kaže da bez obzira na sve, balerinke baš nikada ne izlaze iz mode.

  • +12
Balerinke Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije