francuski chic

Najbolje izgledaju u paru: Traperice i balerinke najbolji su modni spoj za kasno ljeto

19.08.2022 u 11:02

Bionic
Reading

Koliko god uživali u ljetu i lepršavim haljinama, modni svijet se već na veliko priprema za jesen. Kasno ljeto nagovještava nove modne trendove koji će vrlo brzo pronaći svoje mjesto u ormarima zaljubljenica u modu i zavladati uličnom modom. Nakon vrućih ljetnih dana na scenu stupaju traperice, a s njima ćemo ove sezone nositi balerinke

Ležerne traperice bilježe rastuću popularnost s približavanjem jesenskih dana, no iako ćemo skoro uskočiti u duge hlače to ne znači da se u odmah u potpunosti moramo odreći laganog i neopterećenog modnog prizvuka koje obilježava ljeto.

Cool traperice, kao veliki hiti jesenske sezone, kombiniraju se s laganim balerinkama. Naime, ravne cipele iznenađujuće se dobro slažu s trapericama, dajući odličan stilski kontrast i zadržavaju ljetni izgled malo duže.

Traperice i balerinke vrlo lako bi mogli postati vaša omiljena modna kombinacija u kasno ljeto. Elegantne i chic balerinke predstavljaju upečatljiv stilski kontrast ležernom izgledu traperica koje bismo možda na pravu kombinirali s tenisicama ili robusnim čizmama.

No, upravo taj stilski kontrast čini duo traperica i balerinki vrlo uzbudljivim. Ravne cipele naglašavaju traper chic prizvukom; dok ležerne hlače klasici daju opušten i moderan štih. U isto vrijeme, ova kombinacija podsjeća na omiljenim nam stil Parižanki. Pogotovo ako se odlučite za ravne, široke traperice i otmjene dvobojne balerinke ili balerinke s kopčom koje izgledaju kao da su došle ravno iz ormara francuskih djevojaka.

Kako da trendi kombinacija traperica i balerinki izgleda svaki put

Kako bi ova modna kombinacija bila savršena u kasno ljeto 2022., treba odabrati prave traperice – ovaj outfit najbolje izgleda uz casual modele. Naime, skinny traperice ostaju totalno out i u kasno ljeto.

Suprotno tome elegantne traperice ravnih nogavica ili lepršavih nogavica, široki modeli uskog struka ili čak 'mama' i balon traperice predstavljaju trendi i suvremeni izbor. Ako priželjkujete malo ležerniji izgled, uz balerinke se možete odlučiti i za široke traperice. Boja može varirati jer bijele ili isprano plave nijanse ostaju u trendu i u kasno ljeto, a tamne nijanse poput antracita, crne i tamnoplave ponovno postaju popularne.

  • +3
Traperice za jesen Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Ostaje samo pitanje koje balerinke želite izabrati. Za stilski uspjeh oslanjamo se na klasične modele okruglih vrhova, ukrašene mašnama i u prigušenim bojama. Kožni modeli s gumicom ili s ukrasnim kopčama uvijek su elegantan odabir.

  • +3
Balerinke za jesen Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Što se tiče ostatka stajlinga, najbolje je osloniti se na jednostavne, basic komade poput klasične T-shirt majice, košulje, prugastog džempera te sakoa i četvrtasto oblikovanih jakni koje možete prebaciti preko ramena kada zahladi.