VRIJEDILO BI PROBATI

Tajna njezine vitke linije: Zahvaljujući ovoj prehrani Margot Robbie uvijek je u top formi

07.04.2021 u 23:21

Bionic
Reading

S punim pravom smatraju je jednom od najljepših holivudskih glumica, a sada je 30-godišnja Margot Robbie otkrila i koja je tajna njezine prehrane s kojom ostaje u top formi

Zvijezda mnogih holivudskih filmova, koja se trenutno priprema za ulogu Barbie u filmu o najdražoj igrački mnogih djevojčica, u razgovoru za britanski magazin Women's Health otkrila je tajnu svoje vitke linije. 30-godišnja Margot Robbie rekla je kako top formu održava zahvaljujući malom unosu ugljikohidrata, ali i zbog izbačenih slatkiša, koji u njezinom životu nemaju mjesto.

'Za doručak najčešće jedem zobenu kašu, a tijekom jutra popijem i smoothie kojim boostam svoj imunitet. Za ručak tu je salata od piletine, dok za večeru najčešće imam tuna odrezak s batatom', otkrila je Margot Robbie. Upravo je batat jedan od ključnih sastojaka njezine prehrane, budući da je on idealna namirnica te se smatra najboljim ugljikohidratom za konzumaciju kada osoba pazi na prehranu.

Uz sve to glumica je opsjednuta ispijanjem čaja, navikom koju je stekla dok je živjela u Velikoj Britaniji. 'Tijekom dana pijem čaj, kojim sam opčinjena otkako sam živjela u Velikoj Britaniji.'

  • +5
Margot Robbie Izvor: EPA / Autor: NEIL HALL

Iako bi mnogi možda pomislili kako ona ama baš nikada ne zgriješi, prevarili bi se. Sa suprugom Tomom Ackerleyjem povremeno se prepusti burgerima ili meksičkoj hrani.

Uz pravilnu prehranu, Margot Robbie još od 2013. godine vježba pilates, a osim toga uživa i u boksu, u kojeg se zaljubila trenirajući za snimanje 'Odred otpisanih'.