TRENDI STAJLING

Ljetni look: Lijepa Margot Robbie privlačila poglede u minijaturnoj haljini bez grudnjaka

07.07.2020 u 10:22

Bionic
Reading

Australska glumica Margot Robbie po mnogima je jedna od najljepših glumica u Hollywoodu. Plavuša koja živi na relaciji Los Angeles-Australija uvijek je u središtu pozornosti

Zvijezda 'Birds of Pray', filma u kojem je igrala Harley Quinn, prošetala se u minimalističkom ljetnom stajlingu u kojem nije mogla proći nezapaženo.

  • +6
Margot Robbie Izvor: Profimedia / Autor: 4CRNS, WCP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Iako je na crvenom tepihu uvijek u glamuroznim izdanjima koja oduzimaju dah, globalna pandemija je zaustavila i svijet showbizza, pa slavne i poznate sad viđamo uglavnom u casual izdanjima.

Margot je zasigurno jedna od onih sretnica koje i kad se ne trude previše izgledaju sjajno u opuštenijim varijantama.

Najljepša holivudska plavuša bila je mamac za poglede u savršenoj ljetnoj mini haljini s potpisom dizajnerice Alice McCall i 'čupavim' natikačama svjetski poznatog brenda Ugg.

Cool stajling zgodna Australka upotpunila je trendi sunčanim naočalama Ray-Ban i s malo nakita.

Poput prave kalifornijske djevojke, poznata je glumica koja je nedavno proslavila 30. rođendan stilizirala je kosu u tek vidljive beach waves, odnosno 'upravo sam se vratila s plaže' valove.

Inače, kako je najavljeno, Margot ćemo ponovno vidjeti kao osebujnu Harley u novom nastavku 'The Suicide Squad', čija je premijera zakazana za kolovoz 2021.