MARGOT ROBBIE

Možete li je prepoznati: Jedna od najpoznatijih holivudskih plavuša iznenadila neočekivanom preobrazbom

17.03.2021 u 09:47

Bionic
Reading

Zaštitni znak Margot Robbie, slavne australske glumice koja se proslavila nizom sjajnih uloga u filmovima 'Vuk s Wall Streeta', 'Ja, Tonya' ili 'Suicide Squad' kao Harley Quinn, platinasto je plava kosa, no za svoj novi film potpuno se transformirala

Nakon što je Lady Gaga za ulogu kontroverzne Patrizije Reggiani, supruge Maurizija Guccija u filmu 'House of Gucci' Ridleyja Scotta, postala brineta, još jedna poznata dama iz tima plavuša drastično se transformirala.

Riječ je o prelijepoj Margot Robbie, talentiranoj glumici koja samo niže uspjehe u Hollywoodu, a koja je godinama vjerna svojoj svijetloj nijansi plave kose.

  • +3
Margot Robbie Izvor: Profimedia / Autor: Dsanchez/CPR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Usprkos globalnoj pandemiji, svijet showbizza ide dalje, pa je i Margot marljivo krenula s poslom.

Plavokosu ljepoticu rijetko je tko prepoznao na setu novog filma, zasad radnog naslova Untitled David O. Russell, koji se snima na setu u Pasadeni, a Margot je bila neprepoznatljiva s tamnosmeđom kosom, ošišanom na ravni, strogi bob.

Je li riječ o perici ili je Margot obojala svoju lijepu kosu, za koju je uvijek dobivala bezbroj komplimenata, ne znamo, ali podjednako joj dobro stoji i trendi bob.

Glumica je bila u ležernom izdanju: toploj puferici, širokim hlačama i udobnim šlapama, a veliki osmijeh na licu dokaz je kako joj nakon prisilne pauze zbog koronakrize, koja je blokirala i mnoge holivudske projekte, itekako godi dolazak na filmski set.

Prirodan make up i trendi tamni lak na noktima odlično su se uklopili u ovaj look lijepe Australke.

Inače, kako je najavljeno, 30-godišnjakinja će se pojaviti i u novom nastavku 'Pirata s Kariba', najnovijem pokušaju Hollywooda da filmske hitove ponovno snimi sa ženama u glavnim ulogama, poput npr. 'Istjerivača duhova' iz 2016. s Melissom McCarthy ili 'Oceanovih 8' iz 2018.