MJESEČNI HOROSKOP

Svibanj donosi radost Blizancima, Lavovima, Vagama i Jarcima na ljubavnom planu, a Vodenjacima i Djevicama brigu na poslovnom planu

 • Autor: Ozren Podnar
 • Zadnja izmjena 01.05.2021 07:57
 • Objavljeno 01.05.2021 u 07:57
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: - / Panthermedia / Profimedia

Ljubavni život Lavova imat će jasan trend poboljšanja, a prema kraju svibnja moći će pjevati od radosti. Vagama je izgledno poboljšanje u svim privatnim odnosima, a Blizancima od 20. svibnja počinje najaktivnije razdoblje u 2021. godini, s mogućnosti sretnog zaljubljivanja. Obilje razloga za radost imat će i zaljubljeni Jarci. Brojni planeti u zračnim znakovima najavljuju Djevicama naporan mjesec na službenom planu, a za Vodenjake će svibanj na poslovnom planu biti mjesec krajnosti

Veze Ovnova bit će obilježene žustrim ophođenjem i proturječjima. Oboje ćete biti ćudljivi, ali će prevladavati pozitivne emocije i dobre namjere. Iznimka su odnosi koji su već napukli. Samci će od 20. svibnja imati odličnih izgleda za novu ljubav. Izgledna je preobrazba vaše poslovne ili obrazovne svakodnevice. U većini slučajeva promjene će biti povoljne i samo umjereno stresne.

Što čeka Ovnove u ljubavi i karijeri u svibnju, detaljno pročitajte ovdje.

Okolnosti relevantne za ljubav Bikovima će biti uglavnom povoljne, ali biste ih mogli pokvariti. Bilo da ste u vezi, bilo da se udvarate, vaša posesivnost rast će iz tjedna u tjedan. Otrgnete li se opsesiji, vidjet ćete svoju ljubavnu situaciju u ljepšem svjetlu. Poslovna ponuda ili mogućnost stipendije ushitit će vas, ali ne propustite pažljivo procijeniti sve što bi vam donijela promjena.

Što čeka Bikove u ljubavi i karijeri u svibnju, detaljno pročitajte ovdje.

 • +6
 • +3

Adele je rođena u znaku Bika 5. svibnja 1988.

Izvor: Profimedia / Autor: Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia

Merkur u Blizancima od 3. svibnja učinit će vas snalažljivima i domišljatima dok će vas Venera u vašem znaku od 9. svibnja proljepšati i ispuniti hrabrošću. Od 20. svibnja mogućnosti sretnog zaljubljivanja na prvi pogled i učvršćenja sadašnje veze bit će vrlo visoke. Poslovni i obrazovni izgledi bit će većinom povoljni, osim za rođene između 21. i 24., koji bi mogli previše puta iskušavati sreću.

Što čeka Blizance u ljubavi i karijeri u svibnju, detaljno pročitajte ovdje.

 • +1

Youn Yuh-Jung rođena je u znaku Blizanaca 19. lipnja 1947.

Izvor: Profimedia / Autor: Chris Pizzello / AFP / Profimedia

U prvom dijelu svibnja Rakovi će biti društveni i pristupačni, no kako mjesec bude odmicao, fokus će vam kliziti prema intimnoj sferi. Rakovi u vezi dobro će se slagati s dragim, no povremeno će žudjeti za samoćom da na miru nešto isplaniraju ili prerade nedavna iskustva. Takt i strpljenje vrline su koje će vas dovesti do uspjeha. Primite li ponudu koja vas ne zadovoljava, nemojte je odbiti. Važne spoznaje mogle bi vam naknadno doći.

Što čeka Rakove u ljubavi i karijeri u svibnju, detaljno pročitajte ovdje.

 • +3

Sofia Vergara je horoskopski Rak, rođena je 10. srpnja 1972.

Izvor: Profimedia / Autor: Phamous / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Prvih desetak dana svibnja Lavovima će donijeti skromna zadovoljstva, idućih desetak nebo će vam se razvedravati, a od 20. svibnja moći ćete zapjevati od radosti. Početkom mjeseca između vas i drugih iz službene sfere vladat će netrpeljivost. Ako je moguće, odgodite važne sastanke, odluke i zahtjeve bar do 10. svibnja. Uvedite red, pravilnost i predvidljivost u spavanje, prehranu i poslove.

Što čeka Lavove u ljubavi i karijeri u svibnju, detaljno pročitajte ovdje.

 • +6
 • +3

Belinda Carlisle u horoskopu je Lav, rođena je 17. kolovoza 1958.

Izvor: Profimedia / Autor: David Becker / Getty images / Profimedia

Djevice, netko iz vašeg užeg kruga živcirat će vas površnošću i nepouzdanošću. Tim će osobinama zaraziti i vas pa ćete i vi nesvjesno živcirati nekog trećeg. Gledajte dugoročno i sačuvajte važne odnose neovisno o usponima i padovima. Udaljite se od svega što odvlači pozornost, zadržite fokus na onom što je važno te budite voljni surađivati i prilagođavati se. Redovan odmor i opuštanje bit će ključni za vaše blagostanje.

Što čeka Djevice u ljubavi i karijeri u svibnju, detaljno pročitajte ovdje.

 • +5
 • +2

Kraljica Letizia je horoskopska Djevica, rođena je 15. rujna 1972.

Izvor: Profimedia / Autor: Oscar Gonzalez/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Svibanj Vagama obećava donijeti više zadovoljstva od travnja. Ljudi će vas češće dočekivati smiješkom, redovitije odgovarati na poruke i prihvaćati vaše prijedloge. Vage u vezi radovat će se probuđenoj iskrici. Izgledno je da ćete biti produktivniji nego proteklih mjeseci i da će vas zaobilaziti veći stresovi. Povremeno ćete naletjeti na prepreku ili zamku, no brzo ćete se pribrati i vratiti u ravnotežu.

Što čeka Vage u ljubavi i karijeri u svibnju, detaljno pročitajte ovdje.

Mnogi Škorpioni gubit će iz vida prioritete ili shvatiti da ne znaju što im je cilj na polju odnosa. Bit ćete aktivniji na erotskom planu, ali vas to neće ispunjavati smislom. Ako ste bar donekle zadovoljni položajem u poslovnoj ili obrazovnoj sferi, ne potičite promjene. Iskrsne li prilika koja izgleda obećavajuće, razmotrite je, ali ne podliježite oduševljenju dok ne upoznate sve činjenice.

Što čeka Škorpione u ljubavi i karijeri u svibnju, detaljno pročitajte ovdje.

Ashley Graham u horoskopu je Škorpion, rođena je 30. listopada 1987.

Izvor: Profimedia / Autor: face to face / Profimedia

Nepredvidljivost i neizvjesnost bit će ključne značajke privatnog života Strijelaca u idućem mjesecu. Kaotična razdoblja u kojima ćete morati birati između nekoliko ljubavnih prilika izmjenjivat će se s razdobljima monotonije. Imat ćete puno raznovrsnih poslova koji će vas prisiljavati na stalne mentalne prilagodbe. Nekoliko tipova zadataka moglo bi se isprepletati, što će od vas zahtijevati vrhunsku organizaciju.

Što čeka Strijelce u ljubavi i karijeri u svibnju, detaljno pročitajte ovdje.

 • +7
 • +4

Rita Ora je horoskopski Strijelac, rođena je 26. studenoga 1990.

Izvor: Profimedia / Autor: Richard Milnes / Shutterstock Editorial / Profimedia

Zaljubljenim Jarcima partner će na razne načine pokazivati ljubav, a povremene i ne osobito ozbiljne nesuglasice poslužit će kao pikantan začin vašem skladnom odnosu. Krajem mjeseca vaš će se fokus preseliti s ljubavi na poslovne i druge obaveze. S izuzetkom prvih desetak dana, imat ćete teškoća s održavanjem koncentracije na poslu i pri učenju. Unatoč tome, ne gubite profesionalne ambicije iz vida.

Što čeka Jarce u ljubavi i karijeri u svibnju, detaljno pročitajte ovdje.

 • +6
 • +3

Patrick Dempsey je horoskopski Jarac, rođen je 13. siječnja 1966.

Izvor: Profimedia / Autor: TOUCHSTONE TELEVISION - Album / Album / Profimedia

Bojazan od odbijanja u prvih desetak dana sprečavat će Vodenjake u približavanju osobi do koje im je stalo. Vaše samopouzdanje rast će u nekoliko faza i doseći vrhunac 20. svibnja. Vodenjaci u vezi krajem mjeseca dočekat će spokoj koji dugo priželjkuju. Svibanj će biti mjesec krajnosti. Prvo će vas planeti u Biku izložiti izazovima i napetim odnosima sa suradnicima i nadređenima, no kako mjesec bude odmicao, to će vam okolnosti postajati naklonjenije.

Što čeka Vodenjake u ljubavi i karijeri u svibnju, detaljno pročitajte ovdje.

Venera u prijateljskom Biku probudit će Ribama čežnju za romantikom. Prilikom udvaranja s uspjehom ćete primjenjivati trikove iz udžbenika. Od 10. svibnja mnoge Ribe naslutit će da su se trudile oko pogrešne osobe, u što će se kasnije i uvjeriti. Svibanj će vam pružiti rijetke prilike za predah. Neke ćete poslove zbog pogrešaka morati obavljati dvaput, a drugi će se pokazati nepotrebnima upravo kad ih dovršite. Sve ćete nedaće podnijeti s dozom autoironije.

Što čeka Ribe u ljubavi i karijeri u svibnju, detaljno pročitajte ovdje.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!