OZBILJNOST I TEMELJITOST

Tijekom vladavine Bika posvetite se samo bitnom, a najpovlašteniji će biti Djevice, Jarci, Rakovi i Ribe

  • Autor: Ozren Podnar
  • Zadnja izmjena 18.04.2021 08:05
  • Objavljeno 18.04.2021 u 08:05
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Robert Daly / Caia Image / Profimedia

Vladavina Bika ove godine počinje 19. travnja navečer, a završit će 20. svibnja. Merkur ulazi u Bika isti dan kad i Sunce, što znači da će razigrana i agresivna ovnovska energija naglo biti zamijenjena stabilnijom bikovskom

Budući da se Venera uselila u središnji proljetni znak 14. travnja, idućih tjedana najpovlašteniji znakovi bit će Djevica, Jarac, Rak i Ribe. Dodali bismo i Bika, no on je na udaru Saturna i Jupitera iz Vodenjaka, pa mu ne bi bilo realno dodijeliti visoku ocjenu. Ipak, i Biku će biti lakše u idućem razdoblju nego dok je skupina planeta boravila u Ovnu.

Dok će pripadnici navedenih znakova postati žustriji, bolje raspoloženi i izloženi povoljnijim okolnostima, Lavovi, Škorpioni i Vodenjaci morat će ulagati više truda da postignu što žele, a ljudi s kojima imaju posla bit će im manje naklonjeni. Unatoč tome mogu ostvariti značajne uspjehe, samo što je izgledno da će usput zaraditi poneku modricu.

Svim će znakovima biti bolje budu li se prilagodili bikovskim energijama i okrenuli se ciljevima koji su pod okriljem tog znaka.

  • +34
  • +31

Michelle Pfeiffer je horoskopski Bik, rođena je 29. travnja 1958.

Izvor: EPA / Autor: JOERG CARSTENSEN

Ključevi uspjeha - ozbiljnost i temeljitost

To znači da vam preporučujemo ozbiljnost i temeljitost u svakoj aktivnosti. Planirajte dugoročno, dobro promislite što bi vam se isplatilo, a što ne, i budite oprezni u provedbi. Posvetite se onom važnom u životu - zdravlju, sigurnosti, imovini i obitelji. Izračunajte s koliko novca raspolažete, utvrdite dugove i potraživanja, izradite plan prihoda i rashoda.

Prisjetite se protiv čega ste osigurani, a protiv čega ne i razmotrite biste li trebali sklopiti neku novu policu, a raskinuti ili izmijeniti neku od postojećih. Održavajte kontakt s prirodom, radite u vrtu i polju, ispunite dom cvijećem. Ako pokušavate zavesti nekog, imajte na umu da će oni kojima je na umu trajna i ozbiljna veza imati najviše uspjeha u ljubavi.

Pratite nas na društvenim mrežama:

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!