ZAHVALAN MODEL

Svi su sad ludi za njima: Tenisice koje je proslavila Meghan Markle obožavaju brojne poznate Hrvatice

20.10.2020 u 20:25

Bionic
Reading

Mnoge odjevne predmete, dodatke i obuću koju je u svoje outfite uvrstila Meghan Markle doživjeli su potom pravi procvat na svjetskoj sceni i rasprodali se brzinom munje. Sličan scenarij doživio je francuski brend Veja, za čijim efektnim tenisicama danas luduju i poznate Hrvatice

Još prije dvije godine na svojoj australskoj turneji s princom Harryjem, Meghan Markle odjenula je tenisice francuske modne marke Veja, osnovane još 2005. Od tada su ove tenisice statusni simbol i modne trendseterice jednostavno su poludjele za njima.

Riječ je o prvom u potpunosti održivom brendu tenisica koje su prepoznatljive po svom decentnom, a istovremeno vrlo efektnom izgledu. Dolaze u nekoliko boja i verzija, a među najpopularnijima su upravo crne, kakve je odabrala sama Meghan Markle.

Kod brojnih smo ih Hrvatica znali viđati proteklu godinu, a da će vladati i novom sezonom potvrdile su nam dvije šik domaće dame. Glumica Ana Gruica nosi ih u casual varijantama, vikendima i kada traži udobnost ali istovremeno želi ostaviti dojam trendi osobe.

Protekli vikend provela je u Metkoviću, a uz smjelu kombinaciju od crnih hlača i pulovera na prugice, Ana je kombinirala crne Veja tenisice višeg modela. Zimski, nešto topliji model ove obuće nabavila je na vrijeme i uvijek dotjerana poduzetnica Iva Radić.

Ona je pak odabrala model u maslinastoj boji od brušene kože, koje mogu proći i kao jesenske cipele. Iako na prvu djeluju malo robusno, Iva ih uspješno stilizira uz elegantne komade, dugi plavi kaput i šešir.

Ovakve tenisice obožava nositi američka glumica Ana de Armas, a vidjeli smo ih i na kćerkici Irina Shayk i Bradleyja Coopera.

Irina Shayk i kćer Lea de Seine Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com