NOVI HIT

Svi ih žele: Do ovih gležnjača teže je doći nego do skupocjene birkinice

07.12.2018 u 14:24

Bionic
Reading

Ova je sezona apsolutno u znaku neodoljivih gležnjača 'combat' stila koje se sjajno uklapaju u svaki stajling, a fashionistice su opčinjene jednim modelom za kojim vlada prava pomama

Radi se o efektnim kožnim gležnjačama, stiliziranim 'hibridom' popularnih marta i planinarskih cipela Nanette brenda Grenson. Ove su cipele toliko popularne da za njih postoji već i lista čekanja, baš kao i za kultnu torbu birkinicu, predmet žudnje mnogih fashionistica.

  • +12
Planinske čizme Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Cipele su veliki hit, a iz njih ne izlaze mnoge poznate modne blogerice poput Erice Davies i Brittany Bathgate, piše whowhatwear.com.

Zainteresirane za gležnjače čija je cijena oko 1800 kuna, rastužit će vijest da ih je nemoguće nabaviti. Trendi gležnjača više nema ni u prodaji te je već nastala lista čekanja.

  • +219
Gležnjače Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

U showu 'I'm a Celebrity' spomenuti je model nosila poznata britanska TV prezenterica i model Holly Willoughby u nekoliko prigoda što je izazvalo neviđenu pomutnju među trendsetericama.

Tom Little iz Grensona je objavio kao su prodali već 400 parova u samo jednom satu nakon što ih je Holly nosila u TV showu.

'Model Nanette smo izbacili na tržište još prije dvije godine, kad smo predosjetili kako bi planinarske cipele mogle biti novi veliki hit. Nakon što je Holly nosila, nastala je prava ludnica. Potražnja je zbilja ogromna', ispričao je Little.