KATE BOSWORTH

Ova stajiš plavuša promijenila je čak pet kombinacija u istom danu

07.12.2018 u 13:26

Bionic
Reading

Zgodna glumica Kate Bosworth koja je ostvarila uloge u filmovima poput 'Zauvijek Alice', 'Superman', 'Before I Wake', 'Psi od slame' ili 'Valovi smrti', slovi kao jedna od najbolje odjevenih glumica svoje generacije

Osim što plijeni pozornost svojim ulogama, ova 35-godišnjakinja oduševljava modne kritičare svojim modnim stilom koji je bez greške.

Iako je dobro upućena u trendove, ona ih nikad slijepo ne prati, a voli iskombinirati naizgled nespojivo.

Nepogrešivi je osjećaj za modu ponovno dokazala i kad je ova modno osviještena glumica u istom danu promijenila čak pet kombinacija u kojima je izgledala kao da je sišla s modne piste.

  • +26
Kate Bosworth Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Tako se prošetala u otkačenoj haljini s voluminoznim rukavima ukrašenoj neobičnim aplikacijama koju je uparila s prekrasnom zelenom torbicom i efektnim cipelama. Kate se zatim presvukla u zanimljivu crnu haljinu koju je nosila s bijelim cipelama s remenčićima, a u istom smo je danu vidjeli u crvenom topu i trapericama modernih kratkih nogavica koje je nosila sa seksi sandalama.

  • +3
Kate Bosworth Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Neumorna fashionistica potom je prošetala još dva fantastična stajlinga: elegantno odijelo s crvenom dolčevitom i zelenim cipelama i zavodljivi kombinezon u toploj boji čokolade.

Slavna plavuša neobične ljepote podjednako osvaja profinjenim modnim kombinacijama i na crvenom tepihu gdje redovito briljira u kreacijama poznatih dizajnerskih imena poput Alexandera McQueena, Oscara de la Rente, Calvina Kleina i mnogih drugih. Nije ni čudo da su se modne kuće otimale za nju pa je između ostalog bila zaštitno lice za Calvin Klein Jeans, Coach, Revlon...

Američka ljepotica zbilja voli modu, a vrlo rado se poigrava sa stilovima. I to zbilja sjajno radi. Kate je poznata je po svojim eklektičnim stajlinzima koji su inspiracija mnogim zaljubljenicama u modu.

Inače, lijepa glumica je od 2013. u sretnom braku, a odabranik njezina srca je redatelj Michael Polish.