TAKO SE TO RADI

Slavna glumica isfurala najpoželjniju zimsku kombinaciju koju sve češće viđamo na trendsetericama

07.12.2018 u 12:29

Bionic
Reading

Olivia Munn prisustvovala je humanitarnoj večeri na kojoj se prikupljao novac za nezbrinute životinje u West Hollywoodu, pokazavši još jednom, osim velikog srca, i zavidno modno znanje

Glumica Olivia Munn jedna je od onih glumica koje rijetko kad griješe po pitanju odabira stajlinga. 38-godišnja zvijezda X-Mena zablistala je na humanitarnoj večeri u West Hollywoodu u još jednoj odličnoj modnoj kombinaciji koju u posljednje vrijeme sve češće viđamo na slavnim ljepoticama.

Lijepa brineta isfurala je predimenzionirani pleteni džemper s izvezenim cvjetnim motivima kao haljinu, uskladivši džemper s potpisom brenda Mandkhai sa seksi crvenim čizmama do iznad koljena i crvenom 'clutch' torbicom.

  • +9
Olivia Munn Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Cjelokupan look glumica je zaokružila sitnim zlatnim ring naušnicama, zlatnim lančićem, razbarušenom punđom i provjerenim crvenim ružem - nepogrešivim klasikom koji svakoj ženi u trenu daje dozu seksepila.

U sličnoj kombinaciji ranije su viđene i Khloe Kardashian, Jennifer Lopez, Katie Holmes, Alessandra Ambrosio i brojne druge slavne ljepotice koje znaju kako se kombiniraju dva najpopularnija komada sezone.

  • +25
Kako poznate ljepotice kombiniraju visoke čizme i predimenzionirane veste Izvor: Profimedia / Autor: Tportal montaža