efektan stajling

Švedska princeza zablistala u komadima iz H&M-a koji momentalno podižu raspoloženje

21.11.2023 u 09:52

Bionic
Reading

Buduća švedska kraljica ponovno je oduševila outfitom koji je moguće iskopirati po pristupačnoj cijeni

Švedska princeza Victoria nerijetko privlači pozornost svojim upečatljivim stajlinzima pa nije iznenadila kada se na seminaru u Stockholmu pojavila u izdanju koje trenutno podiže raspoloženje.

Buduća švedska kraljica ušetala je na kongres u tirkizno plavom sakou s pripadajućim krojenim hlačama iste nijanse, a čitav stajling neutralizirala je komadima u crnoj boji.

No, ono što je posebno privuklo pozornost jest činjenica da njeno odijelo ne dolazi s potpisom nekog luksuznog brenda, već iz popularne high street trgovine H&M-a.

To znači i da ovu efektnu kombinaciju možete nabaviti po pristupačnoj cijeni. Naime, blejzer se trenutno prodaje po cijeni od 180 eura, hlače po cijeni od 55 eura.

Ovaj pogođeni stajling princeza Victoria uspješno je zaokružila crnom torbicom, tamno plavim cipelama od brušene kože s potpisom brenda Afklingberg te Dulong zlatnim naušnicama s pripadajućim tirkiznim detaljima.

  • +5
Princeza Mary i švedska princeza Victoria Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / THE MEGA AGENCY / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA