DIVNE KREACIJE

Sofia i Madeleine: Teško je reći koja švedska princeza ima ljepšu haljinu

18.07.2023 u 09:10

  • +6

Švedska kraljevska obitelj

Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Bionic
Reading

Buduća kraljica Švedske, princeza Victoria, proslavila je nedavno 46. ​​rođendan prigodnim koncertom u Borgholmu, a to je bila sjajna prigoda za okupljanje obitelji

Proslava 46. rođendana princeze koja će jednoga dana sjesti na švedsko prijestolje upriličena je u ostacima drevnoga dvorca Borgholm, a koncertu i proslavi nazočili su svi članovi švedske kraljevske obitelji.

Sve su se dame potrudile oko svojih svečanih modnih izdanja, pa je Victoria nosila romantičnu haljinu golih ramena u nježnoj krem nijansi načinjenoj od prozračnog materijala.

  • +5
Princeza Sofia Izvor: Profimedia / Autor: TT News Agency / Alamy / Alamy / Profimedia

Njezina sestra, princeza Madeleine, koja je donedavno sa suprugom živjela u SAD-u, bila je magnet za poglede u predivnoj haljini cvjetnog uzorka, a lijepa supruga princa Carl-Philipa, princeza Sofia, bila je oličenje elegancije u upečatljivoj kreaciji (byTiMo) s voluminoznim rukavima, sparenoj s bež sandalama.

Inače, kako se pisalo, princeza Madeleine odlučila je preseliti se u Stockholm s obitelji.

Sa suprugom financijašem Christopherom O'Neillom, s kojim je u braku 10 godina, ima troje djece: princezu Leonore (9), princa Nicolasa (7) i princezu Adrienne (4). Troje njihove djece rođeno je u Americi i imaju dvojno državljanstvo, a kako se nagađa, razlog za selidbu je nastavak školovanja u Europi.