IVAN HERCEG

Sve sam spreman učiniti za ljubav

15.09.2011 u 08:43

Bionic
Reading

Zgodan i naočit glumac Ivan Herceg utjelovio je lik pomorca Jakše u seriji 'Larin izbor', a obožavateljice zbog njega svakodnevno sjede pred malim ekranima i gledaju novu sapunicu

Ivan je za Gloriju rekao kako je glavna poveznica između njega i lika koji glumi ljubav jer je za nju spreman gotovo sve učiniti kad je siguran da je to to.

'Jednom sam, zaljubljen do ušiju, sjeo u auto i vozio više od 500 kilometara samo da bih djevojku nakratko vidio', rekao je Ivan i dodao da mu od titule najseksipilnijeg muškarca više gode pozitivni komentari o poslu koji radi.

Ivan je također otkrio da je za pravu ulogu spreman napraviti razne promjene poput drastičnog debljanja ili šišanja na ćelavo. To i ne čudi s obzirom da je nakon upisanog studija ekonomije odmah shvatio da to nije za njega. Budući da je bio velik ljubitelj filma, odlučio je pokušati s glumačkom akademijom.

Svakako je škakljivo snimati scene seksa, ali Ivan smatra da je lakše ako među kolegama postoji kemija jer su to neprirodne situacije te je teško snimiti takvu intimnost. Za Gloriju je demantirao šuškanja o vezi s glavnom glumicom u seriji. S kolegicom Doris Pinčić dobro se slaže jer snimaju i po 14 sati na dan, ali između njih nema ništa više od kolegijalnosti i prijateljstva

Da slučajno nije uspio u glumi, bavio bi se sportom jer je trenirao karate, obožava košarku, a brat mu je trener tenisa.

Uz količinu posla i snimanja, Ivan se u slobodno vrijeme najradije druži s prijateljima, odlazi u zagrebačke klubove, na koncerte i bavi se sportom.