KARL LAGERFELD

Sve je šokirao: Ekstravagantni dizajner zaprepastio izgledom

24.11.2018 u 12:40

Bionic
Reading

Modni kreator Karl Lagerfeld, kreativni direktor modnih kuća Chanel i Fendi, poznat po svojim kontroverznim izjavama, zaprepastio je u Parizu tijekom paljenja božićnih svjetala u slavnoj ulici Champs-Elysee svojim osmijehom koji je daleko od savršenog

Naime, kad se osmjehnuo Lagerfeld koji se za ovu prigodu odlučio za efektni kaput s dvorednim kopčanjem, pokazao je da mu nedostaje nekoliko zuba dok su drugi bili vidno manji.

Ironično je kako je upravo on ranije ove godine kritizirao muške manekene za koje je tad kazao da su premršavi te da im treba dobar zubar!

  • +7
Karl Lagerfeld Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Dentalni stručnjaci smatraju kako je 85-godišnji Nijemac najvjerojatnije usred tretmana stavljanja zubnih kruna i ljuskica zbog čega mu zubi tako izgledaju budući da se prije zahvata moraju izbrusiti i smanjiti da bi se postavile krune.

  • +3
Karl Lagerfeld Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Inače, vremešni modni dizajner podigao je veliku prašinu kad je prije nekoliko godina javno iskritizirao glazbenu zvijezdu Adele zbog njezinog izgleda.

'Volim Adele i Florence Welch. Ali zvijezda trenutka je Adele. Ona je malo predebela, ali ima lijepo lice i božanski glas', izjavio je tad kontroverzni Nijemac bez dlake na jeziku.

Ranije ove godine, Karl Lagerfeld je objavio i da će se odreći njemačkog državljanstva zbog politike Angele Merkel prema migrantima.

Dizajner je tad optužio Merkel da je potaknula pojavljivanje ekstremno desne stranke Alternativa za Njemačku (AfD).

'AfD nije postojao, a stvorila ga je ona jednom rečenicom kojom se odrekla dva milijuna birača i poslala tih 100 neonacista u parlament', rekao je Lagerfeld, pozivajući se na 92 zastupnika AfD-a koji su mandate u Bundestagu dobili na rujanskim izborima.

'Zadrži li se to stanje, odreći ću se njemačkog državljanstva', izjavio je tad proslavljeni kreator.