ČESTE GOŠĆE FRIZERAJA

Sve frizure Jelene, Nine, Maje i Severine

19.07.2010 u 11:41

Bionic
Reading

Danas uvojci, sutra ravna kosa. Duža frizura za zimu, a onda šišanje, uz pokoji svijetli pramen pred ljeto… Ukratko, žena tijekom života promijeni 104 različite frizure. Ni naše zvijezde nisu iznimka, a Jelena Veljača, Nina Badrić, Maja Šuput i Severina samo su neke od njih koje to dokazuju

Zaljubljenice u modu koje luduju za novim trendovima i frizuru mijenjaju često jer im svaka brzo dojadi ili više nije 'in'.

Mnoge će neki radikalni rez kad je kosa u pitanju napraviti kad prekinu vezu, a kod frizera će često visjeti i u fazi zaljubljenosti.

Osvrnuli smo se na frizurice Maje Šuput tijekom posljednjih desetak godina. Bila je dugokosa brineta, plavuša duge kose sa šiškama, da bi se danas igrala izblajhanom kosom tik do ispod uha.

Jelena Veljača nije radila drastične promjene, igrala se s nekoliko centimetara dužine te šiškama, a najbolje se, čini se, osjeća s kratkom dječačkom frizurom, na koju se ponovno vratila nakon što je tijekom zime kosu pustila do ramena.

Nina Badrić najradije nosi zalizanu kosu, srednje dužine, svezanu u rep ili punđu na zatiljku. Kao i Severina, samo je nakratko bila plavuša.

Severina uglavnom nosi dugu kosu, sve nijanse smeđe boje, a ove je zime eksperimentirala s kraćom kosom, da bi se ubrzo nakon toga vratila ekstenzijama i kosi koja seže do pola leđa. Seve se nikada nije duže zaljubila u plavu kosu.