NIJE ZA SVAKOGA

Suptilni pramenovi su prošlost: Trend iz devedesetih je potpuno očarao poznate ljepotice

09.07.2020 u 16:19

Bionic
Reading

Ukoliko ste spremni udahnuti novo ruho svojoj kosi, a dojadilo vam je suptilno nijansiranje kose koje već neko vrijeme dominira poput prirodnih, jedva vidljivih pramenova, onda će vam se svidjeti najnoviji trend

Beyonce, Dua Lipa, Jennifer Lopez ili Kylie Jenner, samo su neke od slavnih ljepotica koje su odlučile svoju kosu uljepšati dramatičnim pramenovima kakve smo obožavali u devedesetima i početkom 2000-ih.

Vidljive 'pruge' na kosi kakve su primjerice nosile crvenokosa Spajsica Geri, blizanke Mary-Kate i Ashley Olsen ili pjevačica moćnog glasa Anastacia obilježile su modnu scenu toga vremena, a trendseterice su tražile upravo takve varijante pramenova koji su morali biti vidljivi te odvojeni od ostatka kose.

Nakon balagaye ili flamboyage stilova koji su bili u znaku prirodno posvijetljenih pramenova u tek nekoliko nijansi, a prednost im je bila i što nisu imali uočljivi korijen pa nisu trebali redovite posjete frizeru, čini se da su se svi zaželjeli nečeg posve drukčijeg.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

💚

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)

Dua Lipa, britanska glazbenica kosovskih korijena nije odoljela među prvima isprobati ovaj stil pramenova koji nije za svakoga. Mlada trendseterica odučila se za vrlo odvažnu varijantu koja uključuje dvobojno nijansiranje kose - nešto što bi se tek rijetki usudili.

Beauty mogulica Kylie Jenner također se odvažila za dramatično posvijetljene pramenove strateški postavljene oko lica, a sličan su trend vrlo rado prihvatile i Jennifer Lopez te pjevačica Beyonce.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

🤍🤍🤍🤍⛅️

Objavu dijeli Kylie 🤍 (@kyliejenner)

Ako su i vas zaintrigirali ovakvi hrabri pramenovi trebate znati kako, osobito tijekom ljetnih mjeseci, posvijetljena kosa zahtijeva dodatnu njegu, pa je svakako dodatno njegujte uz pomoć hidratizirajućih maski i seruma za vrhove.