PRODAJE SE KAO LUDA

Ova točkasta haljina je sve što vam je potrebno ovog ljeta

08.07.2020 u 14:33

Bionic
Reading

Jedna od najpopularnijih haljina na Amazonu ove sezone je neodoljiva maksi haljina na točkice s potpisom brenda Lilbetter koju vrijedi imati u ormaru

Kada je riječ o ljetnoj garderobi, ključni su udobnost i prozračnost. Nitko se ne voli znojiti u slojevitoj, debeloj odjeći kada temperature narastu, a pogotovo kada provodite vrijeme na moru ili trčkarate centrom grada. Upravo zato mnoge žene u ljetnim mjesecima posežu za lepršavim haljinama koje su spas iz više razloga.

Haljine su vrlo praktične i ne iziskuju previše mozganja o sklapanju stajlinga. Dovoljno je navući haljinu preko glave i uskočiti u omiljene ravne sandale i spremni ste za polazak!

Zato u svom ormaru svake sezone morate imati barem jednu bezvremensku lepršavu haljinu koju ćete moći isfurati za svakodnevne prilike kao što su šetnje uz more, ispijanje kave na špici ili odlazak na plažu.

Naš prijedlog je haljina maksi kroja na tanke bretele koja skriva noge, ali je istovremeno vrlo prozračna i ugodna na koži. Jedna takva ne prestaje mamiti trendseterice. Točkasta haljina maksi kroja s potpisom brenda Lilbetter pravi je hit na Amazonu.

Ova ležerna haljina s 'V' dekolteom i bočnim džepovima prodaje se brzinom munje, a dostupna je u pet kombinacija boja: crna na bijele točkice, plava na bijele točkice, crvena na bijele točkice, crna na crvene točkice i plava na crvene točkice.

Haljina se prodaje po cijeni od svega 190 kuna, a dostupna je u veličinama od S do XL i ima 2.225 recenzija.