IDEALNI ZA JESEN

Suptilni pramenovi lijepe Amal Clooney savršeno su rješenje za brinete

04.09.2023 u 13:25

Bionic
Reading

Amal Clooney, uvijek besprijekorno dotjerana supruga Georga Clooneyja, miljenica je modnoga svijeta, a to redovito potvrđuje svojim fantastičnim modnim izdanjima

Uspješna odvjetnica za ljudska prava za svoja je modna izdanja na filmskom festivalu u Veneciji dobila samo pohvale, a mnogima je za oko zapela i njezina raskošna nijansa kose, odnosno novi efektni pramenovi.

Osim njezine uske smaragdne haljine, u kojoj je ukrala pozornost, Amal Clooney bila je prava senzacija zahvaljujući nevjerojatnim pramenovima strateški raspoređenima oko lica.

Lijepa Britanka libanonskih korijena dobro je poznata, osim po nevjerojatnoj figuri, po svojoj prekrasnoj gustoj i tamnoj kosi.

Amal Clooney Izvor: Profimedia / Autor: COBRA TEAM / BACKGRID / BACKGRID UK / PROFIMEDIA

Zahvaljujući hvaljenom frizeru Dimitrisu Giannetosu, tamnosmeđi raskošni uvojci supruge Georgea Clooneyja osvježeni su uz pomoć nekoliko svjetlijih tonova i to u efektnoj boji slatkiša english toffee.

Kosa je tako dobila posebnu dimenziju, što je savršen način dodavanja volumena njezinim prirodnim valovima.

'Budući da je kraj ljeta i početak jeseni, bio sam inspiriran promjenom godišnjeg doba u Veneciji i želio sam stvoriti nijansu koja je negdje između plave i smeđe pa je nijansa english toffee savršena za ranu jesen', kaže Giannetos za Vogue, dodajući i da je trik u pozicioniranju pramenova baš oko lica.

Pa ako ste tamnokosi i ne želite drastičnu promjenu, paleta nježnih karamel tonova kao stvorena je za vas jer izgleda vrlo chic, trendi i prirodno te skida godine u trenu.

Giannetos je upario ovu novu nijansu s voluminoznim, raščupanim kovrčama i nevjerojatnim make-upom, zahvaljujući čemu je Amal bila među najzapaženijim zvijezdama venecijanskog festivala.