jesenski trendovi

Zamijenit će haljine: Ove jeseni nose se kombinezoni, a Zara ima hit model

04.09.2023 u 12:17

  • +2

Zara kombinezon

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Jesen u ormare donosi brojne modne novitete, a posebno dragi će nam biti oni istovremeno stilski dotjerani i udobni. Nema sumnje, počinje sezona kombinezona, a Zara na policama krije vrlo poželjan primjerak

Haljine, između ostalog, obožavamo jer omogućuju da u tren oka budemo dobro i bez greške odjeveni. Istu tu prednosti imaju i kombinezoni, no uz još veću mogućnost stiliziranja. Modni znalci se slažu - kombinezoni 'radničkog' stila ušli su u naše živote i ormare kao dašak svježeg zraka, a polako se odvija njihova evolucija prema užim komadima koji ističu obline.

Stoga je fokus sada na takozvanim 'nordijskim' kombinezonima, nešto širim modelima koji se savršeno prilagođavaju oblinama. Popularni high street brend Zara među prvim je prigrlio ovaj trend i lansirao primjerak savršen za jesenske dane.

Zarin model vrlo je posebnog sivkastoplavog tona, a ima kratke zavrnute rukave te dva džepa na prsima s patentnim zatvaračem. Kopča se na gumbe i može se nositi dosta nisko, što mu daje vrlo zavodljiv look.

Ovaj kombinezon ima nekoliko načina na koje ga se može efektno nositi – uz sandale s potpeticama i torbicu za večernji izlazak ili uz omiljene bijele tenisice za odlazak na posao. Osim toga, itekako je nosiv uz ravne sandale, omogućujući da stilski iskoristimo posljednje ljetne dane.

Da je kombinezon pravi ovosezonski hit, nedavno je pokazala i princeza Rajva, kada je na proslavi 53. rođendana svoje snahe, kraljice Ranije, zablistala upravo u Zarinom kombinezonu i dokazala da je itekako nosiv na chic i elegantan način.